34 haftada

34 haftadan sonra kasık ağrısı yada bebişin hareketlerine bağlı ağrı olması normal mi

Gece uyutmuyor vuruyor bazen çok haraketli benimle aynı durumu yaşayan var mı ?

1 Beğeni

Mende eleyem hal hazirda bebisin haraketine ayilmisam birdeki yuxum yoxdu uykuya gede bilmirem

Bende 34+2 deyim bende de başladı dediğiniz şikayetler büyüdükleri ve yerleri daraldığı için normal bence doğum da yaklaşıyor yalancı kasılmalar da başlar bu haftalarda yavaş yavaş :slightly_smiling_face:

Günümüz aynıymış sizinle benim bazen kasık ağrısı oluyor yarın kontrol var bakalım doktor ne diyecek

Bende de oldu dün bebek kendini bi yere toplayıp kasılma yapıyor ama nst de hiç sancı çıkmadı Allahtan yalancı kasılmalar dedi doktor inşallah sizde de birşey çıkmaz

Günü gününü tutmuyor uyku sorunu yapmasa iyi de bakalım :smiling_face_with_three_hearts:minik daha gelmeden bizi alıştırıyor

Benim evde bi tane daha olduğu için uyku uyuyamıyorum zaten anlamıyorum o yüzden :slightly_smiling_face:

Kasılma tam olarak ne oluyor?

Bebeğim toplanıp karnın sertleşmesi mi

33+0 simdi bile tekmeleri bazen acıtıyor sanirim onumdeki gunlerde beni de benzeri durumlar bekliyo​:sweat_smile:

Kasık ağrısı dogumun yaklasmasi ile alakali serviks kisalmasi yuzunden yuksek ihtimalle. Bende de oyle cunku. İlac fitil igne vs kullanıyorum bu yuzden