34. Haftada karnı aşağıda olması

Kızlar cinsiyeti erkek olup karnı aşağıda olur mu 34 haftadayim burada normal mi acaba çünkü bana doğum yaklaşıyor diyip duruyolar biraz korkuyorum Allah yardımcımız olsun :blush:

3 Beğeni

Karnınızın aşağı indiğini doktorumu söyledi,yoksa gören akrabalarmı?:blush: Erkek bebeği olanların karnı pekte yukarda olmuyor.

2 Beğeni

Bence inmiş olabilir. Erken olduğunu düşünmeyin. Bence tam zamanı :blush:

2 Beğeni

Akrabalar söyledi ama herhangi bi ağrım falan yok Elhamdülillah :blush:

1 Beğeni

Bana da söylerler hep dışardan görenler doğum yakın herhalde çocuk aşağı inmiş falan. Ama ben daha 32. Haftama yeni giricem birileri de öyle deyince üzülüyorum daha doğuma var neden böyle diyorlar diye ama benim karnım zaten hep aşağıdaydı nedense. İnşallah sağ salim zamanında hayırlı bir zamanda doğarlar bebişlerimiz

2 Beğeni

Amin insaAllah :blush:

1 Beğeni

Ben bilen erkek yukarda oluyor kiz aşagda bende kiz aşagdan yukari dogu buyuyor

2 Beğeni

Benimkide erkek hep aşağıda erkek annelerinin karnı aşağıda derler ama bilemedim doğruluğunu :face_with_hand_over_mouth:

1 Beğeni

Karnın aşağıda olması hemen doğum olacağı anlamına gelmez ki. Korkmayın. Haftanız da yakın olduğu için aşağı inmesi normal

2 Beğeni

Doğum yaklaşmış ya bebeğin kanala doğru yerlesmesinden bahsediyor

2 Beğeni

He ondan bende 26 haflaikim asgdan doru biyuyor bebek dedim bende asgda olar birden :joy:deli olcam bebek olunca cok tedirginim

2 Beğeni

Benim iki oğlumda da hiç aşağıda olmadı.öyle ki ilk gebeliğimde 17 saat sancı çektim türlü hareketler yaptırdı Dr pilates topuyla yine de bebek bir türlü inmeyince strese girecek diye ameliyata aldılar.şuan kızıma hamileyim 37 haftalık aynı şekilde yukarıda ağzımı açsam göbeğime değecek​:smiling_face: belki cinsiyet değilde kişiden kişiye farklılık gösterebilir.

3 Beğeni

Bendede erkekdi. 29 haftamdan beri karnim aşağıya düşmüşdü.

1 Beğeni