Kızlar 34. Haftadayiz 5 dakika arayla 30 saniye civarı alttan iğne batması gibi çok gıcık ve baskın ağrı oluyor özel bölgeye yaşayan varmı acaba erken doğum belirtisi falan olabilir mi
İlk haftalarda yaşadın mı? Ben 12+2 haftaligim özel bolgeme iğne batması gibi kısa süreli bı ağrı yasiyorum normal diyorlar ama doktora danismanda fayda var
İlk haftalarda oluyor du ara ara ama bayadır böyle olmamıştı bu daha farklı baya şiddetli geldi canım yandı
Ben 3-4 gündür yaşıyorum sağlık ocağına gittim kontrolüm vardi eve hemşire akıntında koku yada idrar yaparken yanma var mı dedi öyle ise enfeksiyon var dedi ben yok dedim o zaman erken doğum riski olabilir dikkat et artarsa mutlaka Dr git ve nst gir dedi canım
@Leyla1991 yaa bendede yok enfeksiyon belirtileri pazartesi randevum var nstyede sokuyor sıkıntı olmaz o zmana kadar İNŞALLAH
Olmaz canım korkma sen gitmişken sor bakalım tam olarak bu ağrılarin sebebini bir de şu magnezyum olayını lütfen
Magnezyum olayın neydi canım senin diğer arkadaş soracakti onu dimi ben onu eşimin kuzenine de bir sorayim oda yeni doğan da saglikcidir genelde sorularımı ona sorarım oda gerektiğinde doktorlara soruyor
Evet @Minnakanne soracak benim için sağ olsun ama başka görüş ne olur bakayım diye magnezyum 36 haftadan sonra içilmemesi gerektiği ve normal doğumu zorlaştırıyormus Bizim Mart anneleri konusunda yazdim tam olarak
Aa cok iyi olur siz de sorabilirseniz, ben de merak ettim çünkü benim de doğumuma çok az kaldı eğer zorlaştırıyosa bırakalım
Aynen farklı dr görüşü bakarız ona göre keseriz
Tamam onu ben sorayim ama bence artık son aydayiz zaten sıkıntı yasamiyorsaniz kesin bence gebelikte rutin olarak önerilmiyor çünkü yani sürekli olarak
Ama şu da var magnezyum eksikliğinde rahim kasılmalarını sebep oluyor ve erken doğum riski başlıyor onun için sanki takipdeki doktora danışmak da fayda var
Attım mesaj ama dönemedi o kadar yoğunki Dr dönüş yapamadi
Ben 32. Ye kadar sürekli ayda bir bir buçuk ayda bir gidiyordum ilk gebelikte dayanamayıp sürekli giderdim bunda daha tecrübeliyim fakat şimdi son haftalara girdik ya iki haftada bir gel dedi pazartesi gideceğim zaten duramıyorum artık o kadar uzun erken doğum korkusundan
Ben bunda hep ayda bir gittim en son kontrode 5 Şubat’ta gittim hic bir şey demedi şu zaman gel diye bende o yüzden doğuma giderim artik
Belki unutmuştur ya nst takibide lazım sanki sen randevunu al da git bence bazen sancıları anlamıyor insan
Lazım da bilmiyorum ya bir kez olmadı devlete giderim baktım sancı var veya erken doğum riski ona göre özele giderim kendi Dr
@Leyla1991 canım ben sordurdum onu doktora fakat öyle şey olur mu vs cevabı almış sıkıntın var ise doktor önerdi ise sıkıntıların bitene kadar kullanacaksin doktorun kesmeyi uygun gördüğü zaman kesilecek yani dün de dediğim gibi asıl magnezyum eksikliği sıkıntı.Yani yine doktorun da bitiyor iş ilacı o kesecek
Anladım canım çok teşekkür ederim çünkü ilk kez duydum böyle bir şey
Rica ederim canım bu dönem de çok şey duyuyoruz hatta bazen ihtimal bile vermeyeceğiz şeyleri kafamıza takıyoruz annelik