34-35 haftada (ayak altı ağrısı)

Ayaklarimın altı o kadar agriyor ki ,hangi agrimin acisına dayansam bilemiyorum .

Ayak altı ağrısı beni mahv ediyor artik.
yuruyunce her adımımda sanki altına çivi batıyormuş gibi oluyorum.

Bu durumu yaşayan varmı?

Neden ola bilir?

2 Beğeni

Karnımız büyüdüğü için ve bebek de artık aşağıda olduğu için tüm yük ayaklarımızda canım. Benim de öyle vallahi. Hem çok şişti ödemden dolayı hem de ağrıyor sürekli. Ayaklarımın üstünde durdukça sanki balona basıyormuşum gibi hissediyorum şişkinlikten :joy::joy::joy: Penguen gibi yürüme evresine geçtim :joy::joy::joy:

bu gün bütün gün hzandım ayaklarım çok ağrıyor yürüyemiyorum

1 Beğeni

Benim ayak ve elim 8 ayima girdikten sonra şişti.ben coktan penguen gibi yuruyorum yani.
Eşim bana bidon taşiyor gibi yuruyorsun sanki diyor :rofl:

@Nergiz13 bana uzan diyor doktorda evdekilerde ama napim sıcakdan uzanamiyorum cok.:confused:

1 Beğeni

Gün içerisinde mutlaka ayaklarınızın altına minder ya da bir yükselti koyarak uzanın. Epey rahatlatacaktır. Doktorum bana önermişti.

1 Beğeni

Teşekkür ederim arkadaşım :smiling_face:
Dün oyle yapmistim gercekten iyi gelmisdi.
Şimdi hep yaparım artik.:rose::rose::rose::rose: @Zühre

1 Beğeni

Rica ederim. Şifa olsun inşallah :smiling_face_with_three_hearts:

2 Beğeni

Bu durumu ben hamile olmadan da yaşıyordum sert zeminde çıplak ayakla yürüdüğümde topuklarım filan mahvoluyor hem ağrıyor sonra hemen çatlıyor bende evde yaz kış sürekli yumuşak tabanlı terlikle dolaşıyorum o zaman daha rahat oluyor. Annemde de aynı sorun var onada dr evde bile sürekli terlik giymesini söylemişti.

2 Beğeni

Ayaklarımda odem oluştu diye sıcağa dayanıklığım son buldu.
O yuzden terlik giyemiyorum arkadaşım teşekkür ederim onerin icin :rose:

1 Beğeni

Bende seninle aynıyım ayağımın agrisindan duramıyorum

1 Beğeni

Soğuk suyun altına tutunca ağrı biraz diniyor

1 Beğeni

bütün gün duştayım ayaklarım azda olsa rahatlıyor

Bənde son 1 haftadır oluyor,topuklarımda hiss ediyorum.Her ikisinde çivi batarmis gibi ağri var.sende hala acıyormuu?

bende aynl durumdayım doğumumuza az kaldığı için hem de bebek baskı yapıyor büyümüş diye ben yürürken penguen gibi yürüyorum ayaklarım tam katlanmıyor parmaklarım şişti tavuk gibi acıyor​:rofl::woman_facepalming::woman_facepalming:

1 Beğeni

Aynen benimde ayaklar davul gibi son haftalarda olmaya başladı,Gezerken çok komik gozukuyorum​:joy:

1 Beğeni

Eşim bana bidon taşiyorsun sanki diyor :joy::joy::joy:

1 Beğeni

:joy::joy::joy::joy::joy::joy:haksızda değil​:joy:

1 Beğeni

Ahhahaha aynen :joy::joy::joy:

1 Beğeni