34+2 gebelik

Bugün ki kontrolümde nst de sanvi çıktı,sabahtan beri yatıyordum hastahanede,durdurdular eve geldim,haftaya tekrar gel dediler…böyle olup 37. Haftayı görebilen var mı acaba,şimdi doğum olsa kuveze alırlar degilmi

35 haftalık olsa kilosu iyi ve nefes alabiliyorsa kendi kendine yani akcigerleri gelişimini tamamlamışsa baska bir sağlık durumu olmazsa girmez küveze girmeyen çok bebek gördüm ama 37 haftadan önce doğarsa prematüre bebek olur

Kilosunu bile soramadım ki,çok stresliydim,ağladım,ağlayınca sancı çıktı,haftaya ne olur ne olmaz diye tahlillerimi aldılar hep,hazır olsun diye,sezeryan amacli

Korkmayın haftaniz okadarda az değil stres de bebeğinizi çok etkiler sakin olmaya çalışın birşey olmaz Allah’ın izniyle

Şu an doğum olursa kuvöze alınma ihtimali var ama bu tamamen bebeğin kilosuna, akciğer gelişimine ve genel durumuna bağlı. Senin gibi erken sancı yaşayan ama 37. haftayı gören birçok kişi var. Haftaya kontrol varmış zaten bu süreçte herhangi bir değişiklik olursa (sancılar artarsa, suyun gelirse vs.) hemen doktorunu ara ve korkma strese girme o zaman bebeği de strese sokarsın. Aynı haftadayız seninle benim doktorum daha nst ye bile sokmadı beni

Bu haftalarda bakılıyormus ama,benim hissettiğim sancı yoktu ama nst de çıktı,normal muayeneye gitmistim ben,doktor hastaneden ayrios,bizede bilgi vermemisti hiç,birden duyunca korktum ağladım,ortada kalmış gibil,sonrada sancı göründü ama ben hissetmiyordum

Korkma canım benim allahın izniyle hiçbir şey olmaz riskli bir durum olsaydı seni hastanenden çıkarmazlardı öyle düşün

Benim sancılarım 32+5 te çıkmıştı ilaç kullanıyorum 35+4 teyiz :pray: içinizi ferah tutun

Ne kullanıyorsunuz acaba,bana ilaç vermediler çünkü

Benim sancılarım 20 dk da 10-12 adet oluyordu ve şiddeti 80-90 arasıydı. Belki gerek görmemiştir doktorunuz. adalat crono kullanıyorum sabah akşam. Kasılmaları engelliyor ama 36.haftaya girince bırakacağım sonrası doğumu beklemek.

Dakikasini bilmiyorum ama benimkide 80-90 arasiydi…haftaya gideceğim,duruma göre sezeryan planlayalim dedi,en azından böyle birşey varsa bende talep ederim,35 hafta doğum için erken çünkü

Evet doktorunuzla bi görüşün en azından 36.haftayı görmek içinizi rahatlatır :pray: sağlıkla gelsinler inşallah

35 haftalıkken sancı çıktı açılma var mı diye baktılar sonra kanamam oldu. Yatış verdiler sancım yoktu yani ben hissetmiyodum nst de çıkıyodu sancı. Ertesi gün azaldı sancılar çıktım hastaneden. 39+9 da sezaryenla doğum yaptım.

34 de sancım çıktı açıklıgım vardı 4 gün hastane de yattım çıktım akşam bidaha sancım oldu 1 hafta daha yattım ve 38 de nişanım gelmesiyle doğurdum. Syres yapma bol bol dinlen çok fazla ayakta kalma yavas yavas yap işlerini inşallah Rabbimşn izniyle 37 yi görürsün :kissing_heart::kissing_heart::kissing_heart:

Benim doktor bu konuda aceleci gibi,burdan görüyorum,bütün doktorlar sanciyi durdurmaya çalışıyor,kadın benden ameliyat için gerekli kanları aldı hazır olsun diye,haftaya geldiğinde bakarız duruma göre dedi,sancım çıkmazsa sezeryan gününu planlariz,varsada alırız dedi,inanki doktora gitmek istemiyorum

Beni özeldeki doktorumda aynısını yaptı bu aksam kaş haftaya alalım drdi ben direk devşet hastanesine gittim mecbur olmadıkca doğuma almıyolar bende durduttular ve 1 ay sonra doğurdum yanş

Bende devlet Hastanesi’ne gidiyorum,bulunduğum yerde bir tane özel birde devlet var zaten,kaçıp siginacagim bir yerde yok,eşimde uzakta çalışıyor,ne yapacağımı şaşırdım :sweat::sweat: