33 haftamda yere düştüm korkuyorum

Kızlar Nasilsiniz Ben Bu sabah wc Kalkinca ayağım Kaydı Yüz üstü düştum karinim Fəna halde yere deydi şuan 33 haftalik Hamiləyim Belimde ağrı var Acaba bebeyime bi şey olurmu şuan Hereket ediyor Miydemde his ediyorum bebeyi və aşırı haraketli Karnimi yirtiyor rəsmən başka birşey olmazki acaba endişe ediyorum bide iki bacak arasında ağrım var

7 Beğeni

bence haftan ileride olduğu için yalancı sancılar onlar ama yine de doktora git istersen ultrasonda bakılsın için rahat eder inşaAllah birşey olmaz

2 Beğeni

Doktoruma aradım açmadı Yazdım Bakmamis bebeyin hereketini his ediyorum.Amma Miydemde.his ediyorum və aşırı haraket ediyor sanki Karnimin içini sirkeliyor Simdi Uzanmisam bakalım doktor ne söyləyəcək olmasa Gidicem Bi şeydən korkum.varki bebek sirkelenir zədə alırmi acaba Karnimda

2 Beğeni

Güzelce dinlenerek doktorundan haber bekle inşallah birşey olmaz eğer doktorun geri donmezse sen git hem için rahat etmiş olur

2 Beğeni

Sakin ol canım. Bir şey olmaz inşallah :pray:

Bebeğin hareket ediyorsa korkma, diğer yerlerindeki ağrılar ezilmeden kaynaklıdır

Kendini ve bebeği gözlemle, için rahat etmezse acile git

1 Beğeni

Bence korkma arkadaşım hareket de ediyormuş bol bol yat dinlen

3 Beğeni

Oda arkadaşım ,yüz üstü düşütgünü söylemıştı bebeğine bişey olmamış , bebeğin hareket ediyorsa endişe etme canım korkma.için rahat etmesi icin acile gide bilirsin istersen @Mucizebebek2023

2 Beğeni

Tesekur ederim Arkadaşlar belim fena halde ağrıyor doktorum Həmən Gel söyledi simdi gidiyorum bakalım nasil olucak

3 Beğeni

Haber et arkadaşım

1 Beğeni

En yakın hastaneye git lütfen burda kimse bilemez bebeğe ne olduğunu :face_holding_back_tears: inşallah birşeyi yoktur Allah izniyle fakat doktora görünmekte fayda var

4 Beğeni

Güzel haberlerle gel inşallah arkadaşım

1 Beğeni

Nasılmış bebiş

2 Beğeni

Kızlar ben Doktora Gitdim Bakdi Kanaman olmadığı sürece endişe etme söyledi Ulturasona göndərdi bugün düşə bilmədim Ulturasona malasef bebek hereket ediyor diye sordu bebek hereket ediyorsa Cokda endişe etme söyledi uzan dinlen Bakalım nasil olucak

5 Beğeni

Çok şükür siz de bebek de iyiymişsiniz, allah beterinden korusun. Geçmiş olsun​:heart:

3 Beğeni

Çok şükür :heart::hugs:

2 Beğeni

İyi olsun minik,şükür

2 Beğeni

Çok şükür :palms_up_together:t2:

1 Beğeni