Kızlar Nasilsiniz Ben Bu sabah wc Kalkinca ayağım Kaydı Yüz üstü düştum karinim Fəna halde yere deydi şuan 33 haftalik Hamiləyim Belimde ağrı var Acaba bebeyime bi şey olurmu şuan Hereket ediyor Miydemde his ediyorum bebeyi və aşırı haraketli Karnimi yirtiyor rəsmən başka birşey olmazki acaba endişe ediyorum bide iki bacak arasında ağrım var
bence haftan ileride olduğu için yalancı sancılar onlar ama yine de doktora git istersen ultrasonda bakılsın için rahat eder inşaAllah birşey olmaz
Doktoruma aradım açmadı Yazdım Bakmamis bebeyin hereketini his ediyorum.Amma Miydemde.his ediyorum və aşırı haraket ediyor sanki Karnimin içini sirkeliyor Simdi Uzanmisam bakalım doktor ne söyləyəcək olmasa Gidicem Bi şeydən korkum.varki bebek sirkelenir zədə alırmi acaba Karnimda
Güzelce dinlenerek doktorundan haber bekle inşallah birşey olmaz eğer doktorun geri donmezse sen git hem için rahat etmiş olur
Sakin ol canım. Bir şey olmaz inşallah
Bebeğin hareket ediyorsa korkma, diğer yerlerindeki ağrılar ezilmeden kaynaklıdır
Kendini ve bebeği gözlemle, için rahat etmezse acile git
Bence korkma arkadaşım hareket de ediyormuş bol bol yat dinlen
Oda arkadaşım ,yüz üstü düşütgünü söylemıştı bebeğine bişey olmamış , bebeğin hareket ediyorsa endişe etme canım korkma.için rahat etmesi icin acile gide bilirsin istersen @Mucizebebek2023
Tesekur ederim Arkadaşlar belim fena halde ağrıyor doktorum Həmən Gel söyledi simdi gidiyorum bakalım nasil olucak
Haber et arkadaşım
En yakın hastaneye git lütfen burda kimse bilemez bebeğe ne olduğunu inşallah birşeyi yoktur Allah izniyle fakat doktora görünmekte fayda var
Güzel haberlerle gel inşallah arkadaşım
Nasılmış bebiş
Kızlar ben Doktora Gitdim Bakdi Kanaman olmadığı sürece endişe etme söyledi Ulturasona göndərdi bugün düşə bilmədim Ulturasona malasef bebek hereket ediyor diye sordu bebek hereket ediyorsa Cokda endişe etme söyledi uzan dinlen Bakalım nasil olucak
Çok şükür siz de bebek de iyiymişsiniz, allah beterinden korusun. Geçmiş olsun
Çok şükür
İyi olsun minik,şükür
Çok şükür