33+5de karin ağrısı

Karın agrisi başladı sırt bel ağrim artmaya başladı karın ağrısı mude bulantisiyla karışık afedersiniz kussam rahatliycam sanki haftam yaklaştığı icin mi bu belirtiler?

Hafta gün olarak aynıyız ve 33 ün başından beri bende de mide bulantısı var istifra edemiyorum ama öyle örgütü falan yok sadece bulantı hissi var ve bu 2 gündür özellikle bel ağrılarım daha fazla artık bebeklerimiz ağırlaştığı için oluyor sanırım

Peki bu belirtilerim randevu zamanima kadar devam ederse doktora demem gerekir mi?

Bebeğin büyüdüğü için normal diyecektir ama yine de söyle doktoruna bilsin belki farklı bir önerisi olur seni rahatlatacak

Tamam tesekkür ederim peki sey diycem ilk gebeligim icin bilmiyorum sıcak su torbasi belime uygulasam zararlı mı havluya sarsam torbayı öylelikle yapsam? Ağrı öyle hafifliycek gibime geliyo ana bilmiyorum iyi mi olur kotu mu olur

Bende aynı durumdayım ne yazıki benikide 33+6 brbekler büyüyor diye olur bence

Sıcak su uygulamamalısın diye biliyorum artık vücudumuz doğuma hazırlanıyor sıcak doğum tetikleyebilir belki ama yine doktoruna sor yanlış da biliyor olabilirim

Tamam sorarım

Merhaba bende 31 haftalık oldum bugün çok bel ağrım vardı doktora gittim kesinlikle sıcak su uygulaması yapma ve etraftan önerilen krem olursa da sürme dedi. Zeytinyağı ile hafif masaj yapabilirsin rahatlatır biraz dedi

Tamam uygulattırcam eşime kimi zaman dayanamıyorum çünkü tesekkur ederim bilgi verdigin için

1 Beğeni