33+3 Gece gelen sancı

Gece adet sancısı gibi sancım oldu gün içinde de bi kaç kez olmuştı bu haftalarda olabilirmiş korkmam gerekmez değil mi :anxious_face_with_sweat:

1 Beğeni

Aynısını bende yaşıyorum canım benimde 35 haftalık geceleri doğuruyorum sanıyorum ama yalancı sancılarmış doktora gittim normal dedi. Genelde de gece yoğunlaşıyor benimde. Gün içinde nadir oluyor. Sağlıkla gelsinler inşallah

Aminnn inşallah bende dün gece doğuracam sandım o kadar korktum ki çok erken diyorum sürekli kendi kendime ama sabah kalktım bişey yok sadece halsizlik var bir hafta sonra kontrolüm var soracağım bende inşallah doktora :hibiscus:

1 Beğeni

Yalancı sancılar canım biraz bekle geçmezse duş al yine geçmezse sancılarını takip et 5 dkda bire düşerse hastaneye git

Tamam canım öyle yapıyım olmadı şu anlık çok şükür yok ama yüne gece olursa bi görüneyim doktora

1 Beğeni

Sağlıkla gelsin bebiş

1 Beğeni

Amin hepimizinkini inşallah

1 Beğeni

Bende aynı hattadayim önce kaburgadan başlayip bele doğru vuruyo sonra karın ağrısı gibi kasiklara sırayla bı geciyo tekrar basliyo dün gece sabaha kadar salonu yürüdüm otursam oturamiyorum geçmiyo yürüyorum yine aynı en son geçmeseydi eşimi uyandırcaktim koltukta uyumuşum ama sırt ağrısı hala geçmedi bu ağrılar çok zorlayıcı Allahım yardım etsin hepimize :heart:

1 Beğeni

Evet tarif ettiğiniz ağrıları zaman zaman bende yaşıyorum ama bu aralar dediğim gibi kasıkta aşırı bi ağrı oluyor hayırlsı olsun inşallah