32. Hafta Raporu

Kızlae merhaba izine ayrılmak için süreç nasıl işliyor? İstifa dilekçesi mi veriyoruz yoksa izin mi sayılıyor. İş yerim tam süreci bilmiyor o yüzden size sormak istedim

4 Beğeni
1 Beğeni

Hayır istifa dilekçesi vermeyin sakın aman ha​:face_with_hand_over_mouth: doktordan izin raporunu alınca ik’ya verin özel sektörse eğer, bırakın sonrasını iş yeri sigortadan öğrensin​:joy: Yarın raporumu alacağım, devletteki süreci aldıktan sonra yazarım buraya

5 Beğeni

Benimde 32.hafta pazar günü geçiş yapılıyor pazartesi doktoruma gidip bende kurumuma gonderecegim :person_shrugging:

2 Beğeni

1 aydır heyet raporu ile evdeydim çok istedim son 1 aya kadar çalışmayı sağlık durumum izin vermedi :person_facepalming:

2 Beğeni

Valla ben de isterdim ki heyet raporu alıp kendi evimde olayım​:joy:

3 Beğeni

Canım doktordan rapor alıyorsun belgede hem doktor hemde başhekim kaşesi ve imzası olması gerekiyor. Daha sonra belgeyi insan kaynaklarına veriyorsun geri kalan işlemlerle insan kaynakları ilgilenir.

Ama şöyle bir durum var not olarak söyleyeyim sana . 32. Haftada çalışmak istersen eğer o zaman çalışabilir raporu aynı şekilde alıyorsun bir kaç gün sonra vazgeçip evde oturmak istediğin zaman yani aldığın raporu bozmak istersen çalıştığın o bir kaç günün parasını alamassın yani rapor haftalık baz alıyor o haftayı bitirip anca bozabilirsin yoksa çalıştığın günler boşa gidiyor. Umarım nedemek istediğimi anlatabildim :face_with_hand_over_mouth::green_heart:

Bu arada sakın istifa dilekçesi verme

6 Beğeni

Bende tersini düşünüyorum keşke bu kadar ağrım olmasaydı sağlıklı bir gebelik gecirseydim işime devam etseydim​:face_holding_back_tears:

4 Beğeni

Doktorun rapor yazıyor doğum izni için. Onu iş yerine götürüyorsun canım. Doktoruna söylersen o verir zaten

1 Beğeni