3 buçuk aylık

1. Aya yaklaştm. En başından beri vajina da ağrı oluyordu yürürken en çok bu gün çok arttı. Dr uma defalarca sordm normal diyo. Yaşayan var mı acabaa
2 Beğeni

Merhaba @Hatice1 hoşgeldiniz :bouquet: bende hiç olmadı ama galiba @NURAN arkadaşımızın olmuştu

1 Beğeni

Merhaba Cansu hanım. 3. Gebeliğim 37 yaşındayım. Yaşla alakalımı bilemiyorum

1 Beğeni

benim de haftaya 4 aylik oluyor benimde agriyo canim bu aralar oyle oldu

1 Beğeni

@Hatice1 hoş geldin​:sparkling_heart:Vajinaya bıçak saplanmış gibimi oluyor?bende öyle oluyordu

1 Beğeni

benimde oyle canim kendini yormamaya calis ben bide enfeksiyon cekiyorum ekstra agrim var bol bol uzan dinlen sicak tut kendini

2 Beğeni

Teşekkür ederim ama Ben hamile değilim,Doğurdum ben 4 ay önce​:palms_up_together: :blush: @pinar123

1 Beğeni

Evet akıntım çok fazla ve fitilde hiç fayda etmedi. Umarım sıkıntısız atlatırız :heart_eyes:

1 Beğeni

Aramıza hoşgeldin :tada: @Hatice1

Gebeliğin hayırlı olsun :ribbon:

Evet, ben yaşadım bu ağrıyı ve bana da doktorum hep normal dedi. Som günüme kadar vajina ağrısı yaşadım maalesef

2 Beğeni

Iyi aksamlar canim aramıza hoşgeldin gebeliğin hayırlı olsun canım @Hatice1 ben 6. Ayin icindeyim benimde arada oluyor doktora sorduğumda hersey normal aksi bi durum yok diyor dogana kadar çekincez artik

1 Beğeni

Ay yanlış yere yazmışım​:face_with_hand_over_mouth::face_with_hand_over_mouth:

1 Beğeni

Oncelikle gebeligin hayırlı olsun canim bende de oyle nir sikinti yok suana kadar

1 Beğeni

@Sevane evet yürürken aksar gibi yürüyorm. Bazen dayanılmaz hal alıyo. Sürekli yatmam lazım ki ağrımasın

1 Beğeni

Kendini yormamaya çalış

1 Beğeni