İlk 3 ayımda hiç bulantım ve kusmam olmadı. Şuan 14 haftalık hamileyim ve bulantı kusmalarım başladı. Bu şekilde olan var mı? Ne kadar devam eder böyle?
Yok canim ama benim ilk gebelikte hatirliyotum 6 aya kadar surmustu ilac kullaniyormusun vitamin demir ilaci.bulantin icinde prilam yazdir iyi geliyor al ic bende iciyorum
@Busetskn doktorun numarasi varmi bi ara danis istersen ters birsey olmasin canim
Ben vitamin kullaniyorum mesela o bulanti yapiyor demir ilacida suan 17 haftadayim cunku icinde folik asit varmis o yapiyormus
Evet vitamin demir ilacı kullanıyorum ama bundan önce folik asit kullandığım zamanda da hiç olmadı. Dediğiniz gibi bir doktoruma danışayım teşekkür ederim canım
Bende de tam tersi follik asit kullanirken cok bulandi duzgun icemedim bile yada ilaclardan oluyor suanki kullandigin degistirir belki canim insallah gecer olmadi dedigim prilam ilaci iste yazsin iyi geliyor pirifeym degil prilam ikodide ayni diyolar ama degil prilam daha etkili kulkandim ben gecmisolsun
Çok teşekkür ederim tekrardan
Rica ederim.
Benimde 11 haftalıkken başladı şuan 15+5 deyiz öncekilere göre daha iyiyim en azından bişeyler yiyip içebiliyorum artık ama yine de ara ara tekrarlıyor
Herkeste farkli oluyor demekki belirtiler