2li tarama özelde mı devlette mı yapılmalı

Kızlar 10. Haftama girdim doktor 11. Haftada tarama yapacağını söyledi, özel hastaneye gidiyorum ama taramamı devlettede yaptırabileceğimi söyledi. Daha önce yaptıran varsa beni bilgilendire bilir mi? Mesela özel hastanede 2li tarama fiyatı ne kadar yada devlette yapılan taramadan memnun kalan var mı vs. Devlete şu açıdan Bi tık güvenim kırıldı çünkü ilk muaynemde devlete gittim ve bebeğimin 1 hafta geriden geldiğini söyledi fakat özele başladığımda doktor bana bebeğimin tam haftasında olduğunu geriden gelmediğini söyledi

2 Beğeni

Özeldeki doktorum 2li tarama testi için beni yönlendirmediği için malesef yaptıramamıştım.1 hafta önce devlette detaylı ultrasona girdim. Bebeğin 4 gün geride dedi. Bugün özele farklı bir doktora gittim tam 21 haftalık dedi. Ultrason makina farkından dolayı da farklı sonuçlar verebiliyor. Devlette ve özelde bebeğimin kaç günlük olduğu, kaç kg olduğu farklı sonuçlar vermişti. Sen de önlem olarak bebeğe kilo aldıran gıdalar( muz, süt, köy yumurtası, kabak çekirdeği, ıspanak) tüketebilirsin.

2 Beğeni

Dün yaptırdım özel hastanede 400 tl

2 Beğeni

Yer yer değişiyor sanırım bizede 1550 olduğunu söylediler. Tabi ben yaptırıp,yaptırmamak arasında kaldığım için birde her hastane yapmıyor devlette geç kaldım 2 li tarama testine kaldı öyle

2 Beğeni

Ben de ozele gidiyordum, doktorun tarama testi icin devlette de yaptirabilecegimi soylemesi uzerine eğitim arastirma hastanesinde yaptirdim 2li taramayi. Yaklasik 2 haftada sonuclar cikti bi problem yasamadim, hatta su an randevularimi egitim arastirmadan almaya devam ediyorum. Kan verdigim gun detayli ultrason icin de randevu vermişlerdi. Onun icin de devlete gidicem.

2 Beğeni

Öyleyse uygunmuş fiyatı

1 Beğeni

Ben yaptırmayı düşünüyorum, o zaman ne olur ne olmaz ben özeldeki fiyatını bi öğrenirim

1 Beğeni

Aynen ben 400 tl verdim detaylı ultrason içinde 500 tl ödedim

2 Beğeni

Devlette sonuç geç çıkıyor özel hastanede testi yaptırdım benim zamanımda 180 liraydı 2 günde sonuç çıktı

2 Beğeni

Bu testleri ücretsiz bı şekilde devlette yaptır sonuç aynı oluyo zatn

2 Beğeni

İlk doktorun baktığında gerçekten geriden geliyor olabilir bebekler sonradan haftasını yakalıyor bende de öyle olmuştu, ben ikili testi acıbadem hastanesinde yaptırdım 1500 TL muayene ücreti ve 3500 TL de ikili test ücreti (3lü testle aynı paketin içindeymiş mecbur alıyoruz ikisinin ücretini de dediler) ki yaz sonuydu bu fiyatlar 12.haftada dünyanın parasını verdim aklım başıma geldi detaylı ultrasonu şehir hastanesinde yaptırdım herhangi bir problem yaşamadım iyi ki de şehir hastanesinde yaptırmışım şimdiki aklım olsa 2li testi de devlette yaptırırdım

2 Beğeni

Hangi hastaneye gidiyorsunuz?

2 Beğeni

Ya benim yaşadığım yerdeki hastanede kadın doğum doktoru yok o yüzden farklı yerlerdeki hastaneleri sorgulamak zorunda kalıyorum ilk gittiğim devlet hastanesi Kırklarelindeydi ultrason cihazlarının kalitesi falan hiç iyi değildi doktorda kendisi söyledi hatta, diğer devlet hastaneside lüleburgazda ordaki doktordanda memnun olan çok az insan gördüm başkada bana yakın yer yok o yüzden arada kaldım mecbur randevuma gittiğimde fiyat bilgisi alıcam

Aa öyleyse tabi özelden yana kullan tercihini

1 Beğeni