29 haftalık gebelikte grip olunca bebeğin hareketleri azalır mı?

Hanımlar iki gündür gribim ilaç vs kullanmıyorum evde dinlenip sıvı tüketerek geçirmeye çalışıyorum ama biraz ağır geçiyor. Grip başladığından beri bebeğin hareketleri çok azaldı kahvaltımı yaptıktan sonra normalde kıpır kıpır olurdu şimdi tık yok sadece arada çok hafif hisseder gibi oluyorum ondan da emin değilim çok kafama takıldı acile gitsem mi acaba bunun için

Geçmiş olsun kuzum git bence için rahat eder hiç değilse

1 Beğeni

Geçmiş olsun. Bende suan grıp yok eşim grıp olacak gibi umarım geçmez bana. Aynı haftadayız senınle benımde bı kac gündür az gibi gece bazen yer değiştirme yapıyor sankı dun Doktor’a söyledim ama bişey demedi

1 Beğeni

Teşekkür ederim doktoruma da yazdım yarın gel bakalım her ihtimale karşı dedi yarın gidicem :pray:

Ne demek inşallah çok iyidir bebiş :smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

Aman dikkat edin hamileyken hiç çekilmiyor valla :frowning: benimki de bazen yer değiştiriyor gibi hareket ediyor soldan sağa geçiyormuş gibi geliyor

İnşallah :green_heart: birkaç kere hareket etti de içim rahat etti :cherry_blossom:

1 Beğeni

Ya yerim annesini hissedipte iyiyim ben annecgim der GB :face_holding_back_tears:🩷

1 Beğeni

Evet öyle gerçekten :balloon::heart: sizin de doğum kasım ayında galiba :blush:

Evet bir hafta var aramızda yarın 28 hafta oluyor kızım ins sağlıkla kucağımıza alalım :palms_up_together:

Aminn inşallah sağlıkla gelsin hepsi :hatching_chick::nazar_amulet:

1 Beğeni