Keşke isterim ama maalesef sezeryan sadece diger iki cogugum erken doğdu başı assagida deyince tedirgin oldum
Birde sizlerden kan alındımj benim doktor üç hafta sonra gel bide kan tahlilleri ne bakalım dedi en son bebek iki aylıkken alinmisti
Anladımm olsun sağlıklı olsunlarda nasıl isterlerse öyle gelsinler önemli olan çocuklarınız iyi ve sizinle bebişinizide en güzel şekilde kucağınıza alın inşallahh
Evet çok şükür rabbim cümlemize hayırlı sağlıklı doğumlar nasip etsin zamanı geldiğinde
Amin ins evet ben 35 kadar düşünüyorum evde de yapılacak çok iş var 32 den sonra 3 hafta çalışabilir raporu alirim sonra yıllık izin yazdırıp çıkarım ins
Evet bnm önceki hafta sorun yoktu ama bu son kontrolde öyle oldu şansıma sağlıklı doğsun da napaljm sezerhan oluruz bizde
Mantıklı benimde öyle çok işim var
Tetanoz zamanında sağlık ocağına gitmişken yaptırmıştım ama özellikle istenmedi. Sağlık ocakları güya takip ediyor ama hiç ilgilenilmiyor bence
Evet iş çok vallah Ekim iki haftasida çalışırım hafta sonları bir hafta mutfağı bir hafta yatak odasını hallederim ,izne cikknca camlar duvalar kapı eşimde bende yardım ederim evi bı kirklariz sonra bebişim eksikleri derken kıyafetleri yıkama ütüleme bir hafta da dinlensem yeter bana
Bende oldun ikinciyi asiyoda pazartesi olucam ama hiç kan falan almadılar sağlık ocakları dediğiniz gibi ilgilenmiyor
Bn ikinci dozu vuruldum ayın 29 da kan değerlerime baktırmak istedim ama sabah erkenden gitmek gerekiyormuş saat ondan önce galiba bn erkenden orda oluyrojm ama her defasında kayboluyorum nerdeyse 45 dk ariyorum sağ ocağını
Benimde kadın dogumcu 3 hafta sonra bakacakmis bakalim
Şırnak cizre
Ah ne güzel bn çok özlüyorum burda dayanamıyorum zor oluyor gurbet