Merhaba anneler nasıl geciyor
27+6 yim yarın 28 olucam vajina altında baskı hissediyorum bu aralar geçen lavabo da afedersiniz peçete kullanırken fazla gerdigim için ağrı oldu o günden beridir yürürken vajina uzerim açıyor bide yattığımda dönerken agriyo şuan için başka sıkıntım yok ağrılar oluyor sırtım birde bebek günde iki ve ya üç defa sertleşiyor normalmi
Ah bende yarın 28 olacağım alaturka kullanmiyoeum epeydir yani orda zor oluyor peçete kullanmak eğilip kalkmak …uyuyamiyorum sağa sola dönmekten tutuluyor her yanım bende bugün kontrole gittim bebeğin kilosu 1091 boyu 38 cm siz en son ne zmaan gittiniz kontrole acaba kg ve boyu nasıl bebisin🩷
Maşallah ben baya oldu 23 haftalikti som gittiğimde o zaman 580 gr di doktorum izne çıkmıştı bu hafta geldi Perşembe gidecem bakalım bende merak ediyorum boyunu kilosunu
Uyku benimde bacak agrisinda olmuyor lavoya kalkoyorum sizinde vajina üzerinde ağırlık hissi oluyor mu
Ay burdan yazın nolur merak ediyorum aynı haftalarda olan bebislerle denk mi iyi midir kilosu boyu,sizinle günümüz de aynı doğum 27 kasim dedi dr uygulamada öyle gösteriyor sizin de 27 kasim mi
Benim 28 Kasım burdan yazarımtabiki kilosunu boyunu a söylemiyor lar
Adet tarihim 22 Şubat
Oluyor bende de vajina üstü bir ara o kadar korktum kj aksi bir durum olacak diye ama bu aralar yok yani alaturka mi kullaniyorsunuz ondan olabilir mi cunkh kasiklar falan baya agiryordu bnm o zamnalar
Ah bnm 21 Şubat
Evet kullanıyordum ama bıraktım çabuk yoruluyorum ben birde yol yürürken bebek sanki baskı yapıyor oraya
Bacak ağrısı ve nefes darligimda var benim
Bnm yürürken hatta afedersin öyle bir akjntj oluyor ki bazen wc gitmeye koekuyorum sonrasında kanama görürsem diye yürürken
Evet o korku bendede var daha önce 30 ve 31 haftalık doğum yaptıgim için bunda ne olur bilmiyorum
Bacak ağrısı uyutmuyor zaten ,bazen ateş basıyor nefes alamadigim oluyor bunaliulrum
Aynen acayip terliyorum su gibi
Ay rabbim esirgesin ins vaktinde sağlıkla gelir bebislerimiz bugün dr kritik eşiğin ilkinj atlattık dedi ikincisi ise 30 haftadan sonraymis ins vaktinde gelir bebislerimiz bnm hastane çantam hiç birşeyin hazır değil evimin temizliği vaf bir sürü
İnşallah rabbim tamamnina erdirir sizin de varmı tehlikeniz
Evet valahj hem akjntj hem ter gün içinde leş gibi hissediyorum
Benim bu son iki kontrolumde olumsuZ bir seh suymadik ama öncesinde gelisimj hek bir hafta geriden geliyordu Dr bu durjmla 7. Aydan sonra karailasiriz dedi bu haftalarda tehlikeli ve nadirdir bir hastalık habercisi olabilir bebek belki gelişim aralığı o fark açılabilir erken doğum ihtimal olabilir ama hamdolsun iyj bakalım perinatolijiye de 30 hafta gideceğim ins bir sikjntj olmaz