28+0 haftalık hamıleyım belım cok agrıyordu annemde agrı mehlemı surdu bıraz yakan bebege bı zararı olurmu acaba
Hamilelik hassas bir dönemdir. Bu yüzden medikal ilaç merhem vs kullanmadan önce doktora danışmak gerekir. Merhemin adı nedir? En azından bi bakardık hamilelikte zararı var mı yok mu diye
Canm bak bende yaşıyorum 2 haftadir çekiyorum hiç birsey kullanamıyorum yasakmış sakın kullanmayın doğuma kadar bebek büyüdüğü için çekersin dedi doktorum
Bılmıyorumkı annem surdu bıraz yaktı sonra gectı annem bısey olmaz dedı surdu halam hılede sordum bı daha surme dedıler sadece dayan az kaldı dedıler o gun cok agrıdı ıcın surdu
Tecrube edınmıa oldum daha kullanmam asla porol içerım sadece o zaman
28 haftayım şu an ama 2 gündür belimde bı ağırlık oturup kalkarken uyuduğum zaman yatakta dönerken ağrı oluyor ve iç bacak kısmı baldırlarm agrisindan oturup kalkmak istemiyorum normali acaba kizlar magnezyum almaya başladım hergun ama hafiflemedi hiç
Benimde öyleydi magnezyum kullanmaya başladıktan 15 gün sonra etki etti birde yoğurt yeyin maden suyu ile
Magnezyum yeni başladım 3 4 gündür o zaman devam ettikten sonra etkisi belli olur yoğurt maden suyunuda deneyecem çok teşekür ederim
Evet faydası olacaktır
Hanımlar merhaba biz 28.ci haftamizdayiz son 1 haftadir yürürken sol bacağımda belimle kalçam arasinda bi ağri oluyo sağ tarafimda olmuyo yürürken aniden ağri saplaniyo yürümemi zorlaştiriyo hergün bi tane maden suyu içiyorum magnezyum için ama ayni sıkıntıyı yaşıyan varmı acaba
O sıkıntı bende de var sadece sola vuruyor desteksiz bacagımı da kaldıramıyorum dokundugumda cocugun ayaklarını hissediyorum kendini oradan cekince rahatlıyorum
Bende uzanip dinleniyorum hemen ama dinlenip kalkinca ağri devam ediyo oluyo bazen
Yürüyüş İnşeALLAH çok iyi geliyor 20-30 dakikalık yürüyüş yap iki günde bir ilk başta ağrı oluyor ama yarım saate hafiflediğni hissediyorsun
Ayni sorunlarıni yasiyorum bnde magnezyum kalsiyum hepsini kullanıyorum fayda etmiyor YouTube den gebeler icin siyatik agri diye arattin egzerszler var onu yapıyorum inanlmaz faydasi var tavsiye ederim