27 28 29 30. Haftalar 🤰

Ay hahaha inşallah tek duam bu ya :joy: valla inşallah bol sütlü oluruz emziririz bol bol

1 Beğeni

Amin inşallah bende cok emsin istiyorum :joy:

1 Beğeni

Arkadaşlar acil cvb yazarmısiniz bebeğin hareketlerini vajende hissediyorum sanki orada gibi oraya vuruyo çok tuhaf hiç böyle olmamıştı sizce sebebi ne olabilir acikcacasi korktum biraz ?

Bende 30.haftamdayım dünden beri öyle sanki biraz daha zorlasa çıkacakmış gibi genellikle yan duruyordu baş aşağı dönüyorlar ondan oluyor herhalde suyun sancın falan yoksa normal diğer kızımda da 32. Haftada başladı 40.haftada doğdu kız bebek bekleyenlerde bu oluyor sanırım seninde kız mı

Korkulacak birşey yok canım hemen hemen bende dahil herkes aynı şeyi yaşamıs normal bebek büyüdüğü için daha çok hissediyoruz önceden de hep altlarda hissediyordum ama küçük olduğu için çok hafif hissediyordum şimdi vurunca çıkmaya mı çalışıyor diyorum

Çok sağol canım çok korktum yani resmen vajina içine vuruo gibi çok tedirgin oldum

1 Beğeni

28+3 gün.ben 70 kg da hamile kaldım.şimdi 74 kg bebeğin kg boyu gayet iyi diyor dr Tabii bir ay önceydi … salı günü kontrolüm var.

Bu haftalarda herkes aynı şeyi yaşıyor demekki bende yeni 28.hafta oldum üç gündür kasıklarımda günde 8-10 kere kasılma bel oyugum uyluk kemigime vuran ağrılar yaşıyorum kontrole haftaya gidicem yorumlara bakınca dönmeye başlayınca mi oluyo öyle çok erken başladı bu sefer bu durumlar Allah kurtarsın şimdi bircogunuz doğum yaptı ya da son haftaları belki Allah yardimcimiz olsun​:face_holding_back_tears::palms_up_together::cherry_blossom: