26 haftalık gebelikte oruc

Selam ben 6 aylık hamileyim bugün oruç tutmadım sağlık ocağındaki doktor kan degelerime bakıp durumun iyi dedi oruç için ise bence tutma ama sen bilirsin dedi çünkü bebek gelişiyor bişey olursa etkilenebilir dedi ama dene dedi bir gün tutup bir gün tutmasam olur mu arkdslar tutup da suyum azalırsa diye korkuyorum iştahım da iyi acikirim bide

2 Beğeni

Bende 26+2 deyim ve doktorum şekerim çok düşük olduğu için tutma diyor. Çok arada kaldım

Senin şekerin düşükmüş zaten sağlık açısından tutma

@Tugba123 ben 29. Haftamı tamamladım ilk gün ve son gün tutuyorum. Yani kendimi kötü hissrtmiyorum o yüzden

Bende aralıklarla tutmak istiyorum. Ramazan atmosferinden uzak olmak istemiyorum, son dönem iştahım da çok açıldı. Bi gün depolar bi gün kullanırım diye düşündüm.

Ben de 26. Haftadayım. Doktorum tutmamayı öneririz, ama tutup tutmamak sana kalmis dedi. Ben de tutmak istediğimi söyleyince iftardan sahura bol su içmeye et agirlikli beslenmeye, 2 farkli meyve tüketmeye dikkat etmemi söyledi. Sahurda hazırlığımı ona gore yaptım. Kuruyemis vs de yemeye calisicam inşallah.