25+5 haftalığım bakarmısınız arkadaşlar

Dünden beri bebeğimin hareketlerni hissedemiyorum tatlı bişeyler yedim uzandım ama pek bi fark olmadı böyle bir durum yaşayan var mı endişeleniyorum küçük kelebek kankatları gibi oluyor ama fazlası yok ondan önce çok hareketliydi

Ben yaşadım 2 gün hiç hareket etmedi hiç bi şekilde ilk günü korkup hastaneye gittim nst ye alındım bi şey çıkmadı daha sonra ultrasonda bakıldı çok derin uykuda denildi ama ertesi günü hareket etmeye başladı doktorun yatış verecekti kabul etmedim isterseniz sizde bi doktora gidin içiniz rahat etsin normalde sol tarafınıza yattığınızda en az 8 kere hareketini hissetmeniz gerekiyor

Umarım bir sorun yoktur sizin adınıza olmamasına sevindim bugünde inceleyin hâlâ hareket olmaz ise sabah gideyim o zaman

1 Beğeni

İnşallah sizde de bi sorun yoktur canım türk kahvesi bi de tatlı şeyler yiyip sol taranıza yatın hareketlenebilir

canim bnde oyleyim 26+5 im 2 gundur yavasladi bnde dusunuyorum ayin 4 unde randevum var merak ediyorum

Tamam teşekkür ederim canım

1 Beğeni

Gerçekten insan çok endişeleniyor inşallah yoktur sorun​:pray:t2:

Rica ederim kalbini ferahh tut bebeğinle konuş karnınla ona oyunlar yap seni hissedip endişelendiren istemeyecektir

Hepsini deneyeceğim :blush::blush:

1 Beğeni

Haber bekliyoruz bebişten :smiling_face_with_three_hearts:

Mutlaka haber vereceğim

1 Beğeni

Aşırı tekmeler atmaz ki zaten bu haftalarda. 7. aydan sonra aşırı hissetmeye başlarsınız, korkmayın :blush:

Gittiniz mi doktora? Bir problem yoktur canım . Bu haftalarda daha hafif hissediyorsun ilerleyen haftalarda daha çok hissedersin. Sana tavsiyem yorgunsan dinlen mutlaka.

Tatlı yemek kadar dinlenmekte önemli ve bol sıvı tüket.

Sanırım uyuyordu :see_no_evil: biraz önce hareketlendi tekrar çok teşekkür ederim hepinize :smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

Süper​:four_leaf_clover:

Çok sevindim canım.

1 Beğeni

Çok teşekkür ederim :smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni