İki gün önce çok bariz hissediyordum tam dedim iyi başladı herhalde artık dün hareket olmadı hiç aile hekimindeki ebe gel bakalım Doppler dedi kalp atışı güçlü ve var ama ben hala hareket hissetmiyorum nolcak böyle bilmiyorum artık kafayı yemek üzereyim hiç hareket olmasa anlayacağım ama bi olup bi durunca bir şey oldu zannediyorum
Gayet normal deniliyor ben 20 den sonra her güm hissederdim ama düzensizdi 24. Haftadayım bi gün var bi gün yok normal olduğu söyleniyor çok kafanı takıp kendini bunaltmamalısın ![]()
Ne bileyim 2 gün önce baya kuvvetliydi hareketleri 2 gündür varla yok arası kalp atışı var baktık asm de ebe gayet iyi annesi dedi. İnsan endişe ediyor ya
Genelde 28 e kadar düzensiz ilerliyor canım. O haftalarda benimde öyleydi. Oğlum 3 gün çok hareketliyse 2 gün çok hareketsiz olurdu. 29. Haftadan sonra tamamen düzene girdi.
Bence çok normal bende 28+3 deyim bazen çok hareketli uykudan uyandircak kdr bazen çok haraketsiz 3/4 gündür cok hareketsizdi hafif kipirti vardi ama tekme fln yoktu dün sonuç gostermek için hastaneye gittim muayenede oldum herşey yolunca bu haftalarda biraz tembel olabiliyolar 30 haftadan dan sonra duzene girer dedi
kız 26 haftamdaym 3 gün önce yoğun ve belirgin hissediyordum 2 gündür nadir ve tek tük hiç yokmuş gibi hissediyorum. İçini ferah tut, bu haftalarda normal.