Pozisyon makat geliş dedi doktor Bana bebek iyi dedi ama makat geliş ne demek oluyor bilen var mı
Aslinda bende bunla ilgili bi soru sormak istemistim bugun b bana da baş gelis dedi 22+5 hafta erken geldi bana 30 dan sonra oluyo.diye biliyodum
Benim bildiğim de son haftalarda dönüyor bebek, su an makat gelis demek icin erken sanki.
Doğum kanalına giren kısmın makat olduğunu yani ters olduğunu belirtiyor
Yani bu kötü birşey mi
Benim kızım da aynı doktorum bebek ters duruyo ama erken doğum tehlıken yok dedi
Öyle korkulacak bir durum değil merak etme ama bebek dönmezse sezaryen olur doğumun normal yapılmaz
Sağlığı yerinde olsun da ben sezeryan olurum çok korktum bir den çok teşekkür ederim
Yani kafası değil, poposu aşağıda demek
Ben de ters geliş olarak biliyorum ama bu haftalarda makat denildikten sonra 30 dan sonrasında normale dönebiliyormuş çoğu kişi de böyle bir durum yaşayıp düzelmişti düzelmedi ise de doktorlar ona uygun doğum ortamını hazırlıyor canını hiç sıkma üzülme Allah yardımcımız olsun
Benimde pozisyon makat dedi yani kağıtta öyle yazılmış bebeğin eşi de rahim ağzına yakın sebebi nedir korkulucak bişey mi 22+5 deyim şuan