23+1 Beşik Dolap Alışverişi İçin Erken mi?

Kızlar 23+1 haftalık olduk ama beşik dolap vb birçok şeyleri yavaş yavaş almak istiyorum ama herkes çok erken acele etme diyorlar sizce acele mi ediyorum :pleading_face:

2 Beğeni

Hayır acele etmiyorsun :blush:

Uzmanlar 25 haftadan sonra öneriyor aslında .

Bende 25 haftam biter bitmez başlamıştım​:blush:

1 Beğeni

Eşimin ailesi 8 aylık faln olsun diyorlar kendi ailemde öyle diyor bende kıyafet değil oda takımını beşik falan alalım diyorum hayır da hayır diyorlar

1 Beğeni

Niyet etmemek için diyorlar belki :blush:

1 Beğeni

Bilmiyorum ki şuan uygun fiyata bulduk ama öyle diyorlar madem pahalı pahalı alsınlar :grin:

1 Beğeni

Ozaman boş ver şimdi almadıysam siz alacaksınız ozaman de :sweat_smile:

1 Beğeni

Öyle diyecem artık en iyisi den alayım da akılları başlarına gelsin :grinning:

1 Beğeni

Benim kendi görüşüm oda takımı için acele etmeyeceğim. Zaten bebek belli bir süre bizimle aynı odada olacak. Ayırmak istediğimiz zaman da o an ne güzel gelirse ona göre odasını döşeme fikrimdeyim. Zaten şu an evimiz de 1+1 bebek doğduktan bir süre sonra daha büyük eve çıkmayı planlıyoruz. O yüzden başka şansım da yok :sweat_smile: ama fazladan odam olsa da öyle yapardım dediğim gibi. Ancak Türkiye’deki ekonomiyi göz önüne alınca her şey her gün pahalı oluyor sanırım önceden bulduğunuzda almak mantıklı olabilir. Ekonomik olarak daha stabil bir ülkede yaşadığım için tabi daha rahat düşünüyorum bu konuda.

1 Beğeni

Benim ev 2+1 boş odayı bebek odası yapayım dedim kimse anlamıyor ki acele etmiyorum aslında herşey ateş pahası mesela sorduğum oda takımı şuan 12 bin TL yılbaşından sonra 15 bin 18 bin olur dediler aslında çok zorda kalmasın diye uğraşıyorum eşimi ama anlayan yok ki ne oda takımı konusunda anlaşıyoruz ne de isim konusunda dogsunda o zaman diyorlar herşeyi ee ben istediğim gibi bebeğime alamiycaksam napcam :joy:

Belki de çevrenizdekilere pek kulak asmayıp aile bütçenizi düşünmek en iyisi. Tabii onların ne için acele etme dediğini de anlıyorum allah korusun olumsuz bir şey olursa diye düşünüyorlar sanırım. Ama para sizden çıkacak sonuçta :sweat_smile: o aradaki zam farkıyla bebeğin farklı ihtiyaçları karşılanır

2 Beğeni

İlki gebelik düşük oldu o yüzden tedirgin oluyor olabilirler tabi ama ocakta 6 aylık olcm Allah korusun erken doğum olursa naparim bilmiyorum hiç bir şey yok çocuğun beşik yok kıyafet yok onu geç isimi yok​:grin:

Biz de erken almayalım dedik sonra yavaş yavaş almaya başladık her şeyin fiyatı artıyor kendimizi zorlamamak için bir yerden almaya başladık inanın az kaldı doğuma hala bir eksik çıkabiliyor etrafın sesini çok dinlemeyin size nasıl uygunsa öyle yapın her zaman kötü bir ihtimal vardır iyiye odaklanın​:blush:

1 Beğeni

Aslında zor duruma düşmesin diye düşünüyorum ama işte anlamıyorlar

Kartla taksitle kimseye çaktırmadan almaya başladık maddi olarak biz zorlanacaktık şükür yavaş yavaş ödeniyor

2 Beğeni

Biz isme 34.haftada ancak karar verebildik takılmayın ona sona yaklaşınca mecbur oluyo​:grinning: ve hala o kadar çok eksik var ki anlatamam​:melting_face::melting_face: Bizde de eşim kredi kartıyla alalım oda takımını daha zamlanacak dedi ama ben istemedim çünkü maddi olarak bebek doğunca zorlanacağız zaten ben çalışamadığım için park yatağı annem aldı sağolsun bir komidinimi de bebek için boşalttım en azından 1 yıl böyle idare ederim bizimle uyuyacak zaten diyorum, tamamen eşin ve senin kararın canım kesenizi düşünerek hareket edersiniz boşver 3.kişileri herkes hep konuşuyo

3 Beğeni

Benim dediğime önem vermiyor o daha çok millet ne derse kafasında milletle dogmadık ki diyorum olsun diyor :rofl:

Zaten erkekler kimin dediği işine gelirse o yöne meyilliler​:grinning::grinning:

1 Beğeni

Valla öyleymiş öğrenmiş oldum artık :joy:

1 Beğeni

Bence fiyatlar artmadan alın :blush:

Boşverin çevreyi :grin:

2 Beğeni

Keşke eşimde öyle dese :pleading_face:

1 Beğeni