2024 bebeklerin çoğu Kız mı? Erkek mi?

Bence nisan ayina kadar erkek senesiydi nisandan sonra doguracaklar kiz senesi olucak

İnşallah hepimiz alırız :purple_heart:

Aaa hiç o açıdan bakmadım düşünüyorum arkadaşlarım Haziran temmuzda yapıyor doğum düşününce mantıklı he :joy:

Diğer ikisinde mide bulantısı yaşadım baş dönmesi ağrıdan kafamı kaldiramiyordum ve aşırı karnım büyüktü basenlerim yoktu bunda basenim var karnım fazla büyük değil ve göğüs ağrısı dışında hiç bir belirti olmadı

bence erkek etrafımda kim varsa hep erkek benimde dahi ikizlerim olucak erkek :joy:

1 Beğeni

Benimde midem hep aksamlari bulanio

1 Beğeni

Kacinci ayda dogum Allah izin verirse

1 Beğeni

Ay maşallah :purple_heart:

Bence Nisan ayindan sonra dogum yapicaklarin cogu kiz olucak ve kiz senesi diyecegiz gecen sene erkek senesiydi nisana kadar dogum yapacakların coguda erkek

Merhaba canım aramıza hoşgeldin :partying_face:

Gebeliğin hayırlı olsun :smiling_face_with_three_hearts:

ikiz mi​:hugs:

1 Beğeni

Ben normelde kokuya karşı hasas biri hiç diyilim ama şimdi hersiyin kokusu çok kötü geliyor etyiyemiyorum kendimi zorluyorum

Bende öyleydim sabah akşam öğle ikindi çubuklu krakerle karnımı doyuruyodum

Bende aynı senin gibiydim işte 4. Aya giriyorum yeni yeni etle aramız düzeliyor :joy:

Bende cok yiyorum midem asiri bulanio ama cikaramiyorum hep bos bos ogurme geliyor​:cry:

Aynen bende de kusma refleksi yok öyle bulanıyodu sadece of bı arkadaşım doğumuna kadar full kustu kız 10 kg verdi

Benimde oyle

Erkeksen sonra kıza hemile kalan varmı forumda

tesekkr ederim

1 Beğeni

Erkek bekleyip kız doğuran kız bekleyip erkek doğuran bile var :joy:

@ikiz-bebek grubuna katılabilirsiniz üzerine tıklayıp ordaki arkadaşlarla tanışıp fikir alışverişinde bulunabilirsiniz isterseniz :two_hearts:

1 Beğeni