Kızlar bu gün başka bir doktora gittim 20 haftaya girmişim ama düşük riskim varmış ilaç yazdı hem çok korkuyorum hemde çok üzülüyorum bundan öncede iki düşük yaptım
Allah sağlıcakla büyütsün bebeği ve sağlıcakla da kucağına aldırsın. Kolay değil biliyorum ama sabret ve dua et moralini bozmamaya çalış bebekte hissetmesin. Bol bol dinlen, ilacını düzenli kullan. Daha önceki doktor da mı düşük riskin var demişti de?
Hayır daha önce devlet hastanesine gidiyordum hiç öyle bir şey demediler dün özele gittim çok bilinçli ve iyi bir doktordu o söyledi
Ne dediyse dikkat et o zaman, öncekilerin neden düştüğü belli mi araştırılıyor ya
Perinatolojiden bir randevu alıp gidin mutlaka bol bol da dinlenin kendinizi yormayın Allahın izniyle hiçbir şey olmaz. Eğer risk varsa ilaç ile desteklenebilir.
Tam olarak nedeni ne peki kanama alanı mı var, plesanta ile ilgili bir sorun mu var düşük riskinin sebebi neymiş? Arkadasın dedigi gibi perinatoloji uzmanına gidip detaylı bir bilgi alın. İns hersey yolunda gider ve saglıcakla kavusursunuz
Doktor hep Protestan yazdı hemde hap yazdı kullanıyorum inşallah bir şey olmaz
Birincisinde düşük yaptım hemen diğer ay bı daha hamile kaldım oda düşük oldu doktor da dedi peş peşe hamile kaldığını için düşük olmuş hiç araştırmadım bende
kanama yok sadece kasılmalarım var bide ara ara bel ağrım var
Sizin düzgün beslenip sürekli yatıp dinlenmeniz lazım, umarım sağlıklı bir şeklide bu süreci atlatırsınız
Hımm, dinlenin bol bol Allah şifa versin
Bel agrisi normalde kasilmalar kotu ama dusukler 15. Haftadan sonra %5 oraninda oluyor insallah olmaz birsey ilaclara ragmen devam ederse ignesini iste o daha etkili dusuk icin bende kullandim 11 haftalikken insallah bisey olmaz benim icimden bi ses yok diyor birsey sendr uzulme valla dua et kocsman olmus bisey olmaz insallah
Banada demisti ev bile supurmeyeceksin diye bol bol yat
İgnesini alsaydin o daha etkili progestan ve yan etkisi nerdese hic yok haplar bulanti yapar madem oylr neden fitil vermedide hapla ugraasiyor igne ve fitil daha etkili
İnşallah canım
Protestan fitil verdi bide ayreten hapta verdi canım
Kullanıyormusun canım bide etkisi varmı
İnşallah banada etki eder beraber doğum yaparız
Benimde 17 temmuz canım
İnşallah hepimizinki