20 haftalık bebek hareketleri

Anneler selamlar ben 20+4 günlük gebeyim. Ama bebeğimin hareketlerini hissetmiyorum en son gecen hafta hissettim. Çok korkuyorum bu normal mi. İlk gebeliğim de böyle olmamıştı. İnanın elim ayağım titriyo korkudan​:sob::sob::sob:

1 Beğeni

Ben Dr sorduğumda bana bir fincan kahve için yanında bir tatli ye ve sol tarafınıza yatın hissedersiniz inşallah bir dene istersen stres yapma sakin ol canım

Çok teşekkür ederimm. Akşam hiç hissetmedim diye yarım saat ağladım eşimle kızım da baya üzüldü. Ben bı bebek kaybettim doğduktan sonra bı daha evlat acısı yaşamak istemiyorum buna da bişey olursa ben kafayı yerim diye çocuk diye ağladım. Şimdi kalkıp kahve yapıp tatlı yicem sonra da dediğinizi yapicam. Dua edin nolur hissedeyim​:pensive:

1 Beğeni

Allah korusun kötü düsünmeyin lütfen cinsiyeti ne bebeğin

2 saat içerisinde 10 hareket alamazsanız, bebeğinizi uyandırmak için açsanız karnınızı doyurun ve şekerli bir şeyler yiyin. Yine uyanmazsa, elinizle karnınıza dokunarak, bebeğe uyarı verin. Yine hareket etmezse , bir sağlık kuruluşuna başvurmalısınız Morelini bozma bende ve burada sizin gibi olan bir kaç arkadaşa söyledim aynı şeyi onlarda da işe yaradı hareket etti mi

1 Beğeni

Erkek olacak inşallah

Dediğinizi yaptım bi kaç defa hareket etti. Kahve içtim ve tatlı yedim. Ama en fazla 3-4 defadır fazlası yok :pensive::pensive::pensive: sabaha kadar bekliycem yine aynı şekil olursa sabah erkenden bi hastaneye gidicem bu böyle olmayacak sanırım :pensive::pensive::pensive::sob::sob::sob::sob::sob:

1 Beğeni

Hareket etmesi için karninizla oynamayı denediniz mi

Üzülmeyin üzülmek stres yapmada etkiliyor

Aklım sizde kaldı inşallah bol bol hareket eder duam senin ile birlikte :palms_up_together:

Hareket ediyomuş işte belki bwzi hareketleri siz hissetmiyosunuz ben hic hareket yok sanmiştim ama bence bosuna evham yapiyosunuz belkide fazla hareketli bir bebek değil yeri daraldikça hantallaşiyo korkmanizi gerektiricek bişey yok

1 Beğeni

Bi uzmana gözükün içiniz rahat etsin

1 Beğeni

Sakin olun. Daha 20 haftalık, aşırı hissetmezsiniz ki zaten. 7. aydan sonra net şekilde hissedersiniz

Bnde hissetmiyorum kafamı takıldı benimde sizde sonuç ne oldu

Bende 20 inci haftaya yeni giriyorum ve hissetmiyorum hareketlerini bazen bi sorun mu var diye kendi kendimi yiyorum

19 haftalığım daha hissetmiyorum doktor ne kadar hareketli bebek dese de hissetmiyorum