2. Trimesterda bebeğin toplanmasi

1. Haftalık oldum, dün geceden beri bebek toplanıyor, karnjm sivrilesiyor, sertleşiyor, bu aylarda normal mi, en son bu kadar toplandığında 18 haftalikken kanamam olmuştu. Bu haftalarda normal kabul edilebilir.mi, yaşayan var mı?
1 Beğeni

Orijinali burada yayınlandı: Hamilelikte Karın Sertleşmesi | Hamilelik Blog
Hamilelik, birçok kadının hayatındaki en özel dönemlerden biridir. Ancak bu dönem, farklı deneyimlere ve fiziksel değişikliklere de ev sahipliği yapmaktadır. Hamilelikte karın sertleşmesi, annelerin sıkça karşılaştığı bir durumdur. Bu makalede, bu durumun nedenlerini, belirtilerini ve nasıl başa çıkılacağını detaylıca inceleyeceğiz. Hamilelikte Karın Sertleşmesinin Neden Olur? Hormonal Değişiklikler: Hamilelik sırasında vücutta birçok hormonal değişiklik meydana gelir.…

1 Beğeni

Benim de ilk 3 ay düşük riskim vardı 19. Haftalarda bebek hareketleri hep üstte olurdu karnım sertleşirdi doktoruma sordum. Bebek uste toplanıyormuş orda takılmayı sevmiş sertleşme için yalancı sancı dinlendinde geçmesi lazım dedi. Sizin bebek nereye toplanıyor

3 Beğeni

Tepede ya da sağda toplanıyor. Yatarken toplanıyor zaten, sayılı kalkıyorum yerimden.wc, yemek, su, meyve vs. almak için, nadir de odalar arası gidip geliyorum.

1 Beğeni