Nasıl geçiyor ilkinde kucukdum çok korktum gerçi şuanda korkuyorum ilki özeldi şimdi devletde yapcak malum çok pahalı o parayı oraya bağlamak istemiyorum deneyimli prensesler anlatirmisiniz
Benim 2.sezaryan doğum güzel geçmişti en zorlandigim 3.dogum oldu şuan 4.ye hamileyim hayırlısıyla dogsunlar inşallah
Maşallah insallalah güzel geçsin hepimizinki
Ben ilkini devlette yaptım Bilkent şehir Hastanesi’nde hemde pandemide güzel geçmişti. İkinciyi normal istiyorum nasip bakalım. Sağlıkla kavusun
Kız ben 4 sezeryan oldum 5.yi Olacağım insallh hepsinide devlette yaptım hepsindende memnun kaldım özele bedava gel deseler gitmem bebek ölümleri farklı işler hep ozellerde oluyor şu andada bilkent şehir Hastanesi’ne gidiyorum doğum yaptıktan sonra kaldığın oda ortam özelden farkı yok
Valla helal olsun ne diyim benim 2.sezeryan olucak bilmiyorum Allah yardımcımcin olsun 2.yapmayi asla düşünmüyorum Allah olmayanlaea versin inşallah
Ben buda erkek olursa son bir tane daha yapmayı düşünüyorum 6. Sezeryanimi
Valla benimde ilk erkek buda erkekk sağlıkla gelsin inşallah iyi cesaret ben 3.dusunmuyorum
5 erkek mi var şimdi Allah bağışlasın
4 erkek var 5. Yeni hamileyim bakalım cinsiyeti ne olacak
Maşallah ne diyim
Sezeryanle 4 ve 5 ci kez doğumu ilk kez duydum.
Sağlıkla gelsin
Ablamda 2 sezeryan oldu,2 sene farkla
Valla bende ilk sezeryan oldu mecbur 5 yaşında oğlum var buda sezeryan olucak ne biliyim 3 olmaz dogurmam
Neden? Ola bilir şahsi düşünce bende bazen 1 le kalayım diyorum ama eşim kardeşi olsun diyor inşallah bakalım.
Rabbim evlatlarimıza uzun ömürler versin inşallah
Ben 7 bile duydumm benim 4.olacak inşallah
7 mi?inşallah kuzu
Evet canisi sağol canım sağlıkla alalım inşallah kucaklarimiza tüpleri bağlatmak.istiyirum artık
Bende 1 de kaliyim dedim kesinde kararlıydım olmuyo canım neden benim kardeşim yok dediğinde üzülüyorum etrafta çok çocuk var burda şuan Van’dayim görev den dolayı hele ki doğu görevinde hiç düşünmüyordum ama oğluma bunu yapamam dedim çok istiyor inşallah sağlıkla gelsin yaş gecmeden yap şuan 35 yaşındayım geciktirdim istemedigimden dolayı ama bu kadar geciktirmeseydim büyüyünce kardeş istiyolar çok sıkılıyor sağlıkla elimize kavustursun Allah’ım
Amin canım ,bende 25 yaşlarında falan yaparım inşallah allah ne zaman derse