2.sezeryan olanlar varmi

Nasıl geçiyor ilkinde kucukdum çok korktum gerçi şuanda korkuyorum ilki özeldi şimdi devletde yapcak malum çok pahalı o parayı oraya bağlamak istemiyorum deneyimli prensesler anlatirmisiniz​:cherry_blossom:

1 Beğeni

Benim 2.sezaryan doğum güzel geçmişti en zorlandigim 3.dogum oldu şuan 4.ye hamileyim hayırlısıyla dogsunlar inşallah

3 Beğeni

Maşallah insallalah güzel geçsin hepimizinki

1 Beğeni

Ben ilkini devlette yaptım Bilkent şehir Hastanesi’nde hemde pandemide güzel geçmişti. İkinciyi normal istiyorum nasip bakalım. Sağlıkla kavusun

1 Beğeni

Kız ben 4 sezeryan oldum 5.yi Olacağım insallh hepsinide devlette yaptım hepsindende memnun kaldım özele bedava gel deseler gitmem bebek ölümleri farklı işler hep ozellerde oluyor şu andada bilkent şehir Hastanesi’ne gidiyorum doğum yaptıktan sonra kaldığın oda ortam özelden farkı yok

1 Beğeni

Valla helal olsun ne diyim benim 2.sezeryan olucak bilmiyorum Allah yardımcımcin olsun 2.yapmayi asla düşünmüyorum Allah olmayanlaea versin inşallah

2 Beğeni

Ben buda erkek olursa son bir tane daha yapmayı düşünüyorum 6. Sezeryanimi

2 Beğeni

Valla benimde ilk erkek buda erkekk sağlıkla gelsin inşallah iyi cesaret ben 3.dusunmuyorum

1 Beğeni

5 erkek mi var şimdi Allah bağışlasın

1 Beğeni

4 erkek var 5. Yeni hamileyim bakalım cinsiyeti ne olacak

Maşallah ne diyim

Sezeryanle 4 ve 5 ci kez doğumu ilk kez duydum.

Sağlıkla gelsin

Ablamda 2 sezeryan oldu,2 sene farkla

1 Beğeni

Valla bende ilk sezeryan oldu mecbur 5 yaşında oğlum var buda sezeryan olucak ne biliyim 3 olmaz dogurmam

1 Beğeni

Neden? Ola bilir şahsi düşünce bende bazen 1 le kalayım diyorum ama eşim kardeşi olsun diyor inşallah bakalım.

Rabbim evlatlarimıza uzun ömürler versin inşallah :palms_up_together:

1 Beğeni

Ben 7 bile duydumm benim 4.olacak inşallah

1 Beğeni

7 mi?:woozy_face::woozy_face::woozy_face:inşallah kuzu :heartbeat:

1 Beğeni

Evet canisi sağol canım sağlıkla alalım inşallah kucaklarimiza tüpleri bağlatmak.istiyirum artık

1 Beğeni

Bende 1 de kaliyim dedim kesinde kararlıydım olmuyo canım neden benim kardeşim yok dediğinde üzülüyorum etrafta çok çocuk var burda şuan Van’dayim görev den dolayı hele ki doğu görevinde hiç düşünmüyordum ama oğluma bunu yapamam dedim çok istiyor inşallah sağlıkla gelsin yaş gecmeden yap şuan 35 yaşındayım geciktirdim istemedigimden dolayı ama bu kadar geciktirmeseydim büyüyünce kardeş istiyolar çok sıkılıyor sağlıkla elimize kavustursun Allah’ım

1 Beğeni

Amin canım ,bende 25 yaşlarında falan yaparım inşallah allah ne zaman derse :palms_up_together:

1 Beğeni