2 ölü gebelik yaşadım tekrar hamileyim tecrübenize ihtiyacım var

2 kere ölü gebelik yaşadım 2 dene sonra 3. Ye hamileyim sizce aynı olur mu lütfen bilgilerinizi paylaşın.

1 Beğeni

Merhaba @Berfin hoşgeldiniz :bouquet: @Seray2023 arkadaşımın da ilk gebelikleri öyle olmuş şuan bebeğine kavuştu belki tecrübesini anlatmak ister

1 Beğeni

Teşekkür ederim :hugs: dinlemek isterim .

1 Beğeni

Merhaba İlk öncə geçmiş olsun oyle şeyleri lütfen Akalından çıkar güzel şeylere odaklan Bende 3 kez bebeyimi Kayb etdim Birinci doğumda ölü doğuldu 2 ci bebeyim 10 haftalik İnkişaf sorunu olduğu için kürtaj oldum malasef Daha sonra 6 haftalık bebeyimin Kalbi durmuşdu İnsan hic bi zaman umudunu uzmemeli.bence İnşallah güzel düşünün şuan 34 haftalık Hamiləyim çok şükür zorluklar yaşasamda Yinede çok şükür ediyorum Sizde güzel düşünün Bi daha Rabbim Acı yatasmasin inşallah sağ salım Kucaginiza almağı nasib etsin Rabbim

3 Beğeni

Aramıza hoşgeldin :tada: @Berfin

Gebeliğin hayırlı olsun :ribbon:

Sonradan sağlıklı doğum yapan tanıdıklarım oldu benim de

1 Beğeni

Merhaba öncelikle bu durumu eminim en iyi ben anlarım biliyorum şuan korkuyorsun acaba bunuda kaybedicek miyim yine aynı acıyı yasayacak miyim diye bende 2 kere yaşadım hatta 6 ay önce doğumda kaybettim 2 nciyi şuan kucağıma aldım 3 ncü bebek ama o kadar korku yaşadım ki her kontrolde korktum kotu bir şey söyleyecek diye her sancida doktora gittik her şeyden korktum yediğim yemekten içtiğim sudan bile önce doktora sordum yiyeyim mi içeyim mi diye evden dışarı çıkmadım bı şey olur diye insan korkuyo ama şunu söyleyeyim kötü düşünüp kötüyü düşünme hep aynı olacak diye kayide yok ilk bebeğim evlikigimin 1 yılı olmadan kürtajla alındı ondan 6 yıl olmadı rahim yapışıklık tan dolayı 6 yıl sonra yapışıklık düzeldi hamile kaldım ama doğumda kaybettik 6 Ağustos 2022 de bu bebeğimede Şubat 2023 de hamile kaldım doktor korun dedi sezaryan olduğu için ama sadece 5 ay korunduk bebek çok şükür rabbim izin verdi kucağıma aldım ama çok korktum dua et Rabbime sığın o her şeyin en iyisini verir korkma olur mu korkarsan olur iyi düşün iyi olsun kafana bir şey takılırsa sor her şeyi yaşadım yardım ederim

5 Beğeni

Hoşbuldum teşekkürler :smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

Kötü dusunmekten ziyade yine aynı olur diye biraz endişe ediyorum sadece

1 Beğeni

Çok teşekkür ederim gerçekten yaşadığım bütün duygulari anlatmışsın . Birde bn çok fazla narkoz aldım ameliyat oldum 2 sene önce bu bebeği etkiler mi kullandığım ilaçlar falan bebeğe etki eder mi?

1 Beğeni

Sende ben gidisin işte sen nasıl düşünüyorsan hissediyorsan 2 katını düşünüyorum

2 Beğeni

Hayır düşünsene beni 5 paket ilaç içiyorum ve verilen norkozun üstüne 5 ay sonra gebe kaldım bir şey olmaz korkma etkisi geçmiştir çoktan zaten toparlama süresi 1 yıldır geçmiş çoktan merak etme ne zaman bir sorun yasarsan beni etiketleyerek sorabilirsin

2 Beğeni

Morel verebilirim çok şey yaşadım neler duydum ölen bebeğin ölümünü bile benden bildiler neler yaşadım bı bilsen

1 Beğeni

Gerçekten çok teşekkür ederim bni rahatlattı söyledikleriniz​:heart:

1 Beğeni

Rahatladiysan ne mutlu bana

2 Beğeni