32+5 haftalık olduk kızlarrr, az önce doktordan geldim. Bebeğin biraz iri 2400gr olmuş, 2 hafta ileride dedi.
Bu durumu yaşayan varmı? Doğumu nasıl oldu¿
32+5 haftalık olduk kızlarrr, az önce doktordan geldim. Bebeğin biraz iri 2400gr olmuş, 2 hafta ileride dedi.
Bu durumu yaşayan varmı? Doğumu nasıl oldu¿
Benim 35 haftalıkken 36 haftalık gözüküyodu kilosu. Doktor protein ağırlıklı beslen, hamur işi tüketme, günde 1 meyve o da en tatsız olanlardan, abur cubur yeme demişti. 2 hafta çok dikkat ettim. Akşamları yemekten sonra sabaha kadar bişey yemedim. Sadece çok acıkırsam salatalık. Ekmek sabah 1 dilim vs. Yeşillik, tavuk, balık. Bu şekilde normal haftasına geldi kilosu.
Son haftalarda haftasiyla uyumlu olmazsa iri bebek olur ozamanda sezeryan.oneriyolar devlet hastanesinde normal deniyolar genelde ama . İlk gebeligimde kizimada hep iri bebek dedi doktor 35 haftada 3.500 kg diyodu 38+5 de 3.550 dogdu
Denildiği gibi kilosu doğru değilmiydi yoksa hiç kilo almamış mı bebek
Usg makinasiyla alakali bi durum sanirim ben sabit bi doktora gidiyodum hep en son kontrolumde baska doktor bakdi bende sasirdim cunki hep iri bebek diyodu seker testi yaptirmamisdim israrla yapalim demisdi hatta suan her gittigimde baska doktor oluyo 1.5 hafta ileride gozukuyo buda bakalim
Bana da bugün dedi şeker testi açlık tokluk vs yaptırcam haftaya, 3 keredir aynı doktora gidiyorum
Yaptirmamismiydiniz seker testini o yuzdende iri olabilir bebek
Yok yaptırmadım bana söylemedi önce, Önceden deseydi ne değişirdi ki
Ne degisirimi var sekeriniz varsa diyet uygulardi
Bizde 2 hafta ilerdeyiz 34 haftalik kontrolde ölçümleri 36 haftalik gösteriyor 2668 gr dedi hamur isi meyve patates makarna vb. Yasakladi pazartesi kontrol var bakalim ne diycek