Kızlar merhaba dün gece acile gittim sancım coktu kasiklarim ve bel ağrım vardı 2 cm acilman var dedi bugün de ara ara sancı giriyor Çarşamba günü kontrolüm var suyumda azalma olmuş ilk gebeliğim ne kadar sıklıkla sancım olursa gitmem gerekiyor
Merhaba benim de ilk bebek olucak inşallah duş al ve uzanıp yatma bebek doğum kanalına rahat girsin diye evde yürü hep ve dakika tut sahte olan sancılar uzanınca yatınca geçiyormuş gerçek doğum sancısı düzenli olup dakikası azalıp şiddeti artıyorsa bilki doğum sancısıymış önce diyelim yarım saat aralıklara gelip kısa sürüyor sonra bu dakikalar düşüp uzun sancı sürüp şiddeti oluyormuş. Genelde 2 cm açılıkta bunlar yapılınca 8-10 saate rahim 8/10 cm açılmaya başlıyormuş zaten 10 cm de doğum başlıyormuş ben böyle dinledim doğuran annelerden ve araştırdığım kadarıyla
Ama suyun azalmış ise size suni sancı verip doğumu başlatabilirler
Sağlıkla bebeğinizi kucağınıza alıp rahat bir doğum geçirmenizi dilerim
Teşekkür ederim Allah razı olsn acildeki ebe öyle dedi sancilarm oluyor ama o kadar sık olmuyor Çarşambaya kadar inşallah olmaz diye düşünüyorum kendi doktoruma gidip onun gozlemlemesine bakmak istiyorum
Kizlar bugün gün boyu sürekli beyaz akıntım oldu nedenini bilen varmı aranızda