2.bebis geliyor

Merhabalar benim 2 yasinda kizim var adetim 3 gun gecikti ve bugun test yaptim hamileyim ama endiseli ve mutluyum aralarindaki yas cokmu az varmi benim gibi olan

Merhaba @Seymaa hoşgeldiniz :bouquet: bence aralarındaki yaş çok ideal. Gebeliğiniz hayırlı olsun :rose::heart:

Cok tesekkur ederim 🩷🩷

Ooooo yeni hamişimiz vaarr :balloon::balloon: hosgeldiiinniizz :heart: bence aradaki fark gayet iyi hayırlı olsun sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin Rabbim dikkat edin kendinize :bouquet::bouquet:

Hiç endişelenme gayet güzel yaş aralıkları benim kızlarımın arasında 3 yaşa yakın bir fark var şuan biri 3. sınıf,küçüğü 1. sınıfa gidiyor ve birbirlerine arkadaş gibi büyüyorlar (E tabi arada saç baş girişmiyorlar değil :laughing:) Gayet güzel Rabbim kucagınıza almayı nasip etsin :innocent:

Aramıza hoşgeldiniz :blush: @Seymaa

Gebeliğiniz hayırlı olsun :ribbon:

Bence çok ideal yaş farkı. Benim kızlarım arasında da 4 yaş var. 3-4 yaş fark olması ideal bana göre :blush:

@Seymaa hoş geldiniz :orange_heart: hayırlı olsun :partying_face: Ablamında ilk bebeği 2 yaşındayken 2 ciye hamile kalmıştı :dancer::dancer:

Bende aynı durumdayım kızım 2 yaşında 26 haftalık da hamileyim biraz yorucu olacak ama ilerde arkadaş gibi olacakları için de ayrıca mutluyum