2 Aylık Gebelikte Göğüsten Karına Yayılan Ağrı

Guzel anneler ben 2 aylik hamileyim. Sol tarafimda gogusumun altindan baslayarak, karnima baski yapan bi siddetli bi agri var. 3 kere dogum yaptim hic birinde yasamadim bunu. Neden oluyor bu siddetli sanci ve agri bilen varmi

2 Beğeni

Bebek büyüdükçe vücut alışana kadar öyle ağrılar olması normal ama dinlenince geçmiyorsa doktoruna bilgi ver bence

Geçmiş olsun :pray:

3 Beğeni

benimde 3. cocuğum digerlerinde boyle olmadım agrılarım var cnm doktor normal dedi kasık agrısı ve bacak agrım cok

3 Beğeni

Her bebek gibi her gebelik de bir değildir. Benim de ikinci gebeliğim çok ağrılıydı. Anlayabiliyorum seni. O yüzden dinlenmekten başka çare yok. Kemik ağrıların çok artarsa doktorundan magnezyum yazmasını isteyebilirsin

1 Beğeni

Tesekkur ederim canim. Doktorada basvurdum o da normal dedi ama yinede basina gelnlere sorayim dedim

1 Beğeni

Bende digerlerinde hic boyle olmadm agliyorum adeta agridn ben

İyi yaptın tabi ki :blush: Kemik ağrılarım artınca doktorum magnezyum vermişti bana, biraz iyi gelmişti

Her gebeliği vücut farkı karşılıyor, anne olmak böyle bir şey :person_shrugging::smile:

1 Beğeni

Ayy magnezyuma bnde basvuracam doktorumla konusayimda. Aynen her gebeligin farkli hikayesi var aliscaz artik​:grinning:

1 Beğeni

Nasılsınız ağrılar hafifledi mi

Cok tesekkur ederim​:smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts: evet agrilarim azaldi cok sukur alişiyorum sanirim hamilelige artik bnde​:hugs: