Guzel anneler ben 2 aylik hamileyim. Sol tarafimda gogusumun altindan baslayarak, karnima baski yapan bi siddetli bi agri var. 3 kere dogum yaptim hic birinde yasamadim bunu. Neden oluyor bu siddetli sanci ve agri bilen varmi
Bebek büyüdükçe vücut alışana kadar öyle ağrılar olması normal ama dinlenince geçmiyorsa doktoruna bilgi ver bence
Geçmiş olsun
benimde 3. cocuğum digerlerinde boyle olmadım agrılarım var cnm doktor normal dedi kasık agrısı ve bacak agrım cok
Her bebek gibi her gebelik de bir değildir. Benim de ikinci gebeliğim çok ağrılıydı. Anlayabiliyorum seni. O yüzden dinlenmekten başka çare yok. Kemik ağrıların çok artarsa doktorundan magnezyum yazmasını isteyebilirsin
Tesekkur ederim canim. Doktorada basvurdum o da normal dedi ama yinede basina gelnlere sorayim dedim
Bende digerlerinde hic boyle olmadm agliyorum adeta agridn ben
İyi yaptın tabi ki Kemik ağrılarım artınca doktorum magnezyum vermişti bana, biraz iyi gelmişti
Her gebeliği vücut farkı karşılıyor, anne olmak böyle bir şey
Ayy magnezyuma bnde basvuracam doktorumla konusayimda. Aynen her gebeligin farkli hikayesi var aliscaz artik
Nasılsınız ağrılar hafifledi mi
Cok tesekkur ederim evet agrilarim azaldi cok sukur alişiyorum sanirim hamilelige artik bnde