19 hafta gebelik kramp :(

Merhaba kızlar 19 haftalık gebeyim gece sağa sola dönerken kramplar oluştu. İki kere oldu. Doktoruma sordum normal dedi fakat hiç içim rahat değil. Bebeğim bazen pıt pıt diye burda olduğunu hissediyordum. İki gündür hissetmiyorum da. Bu iki gün çokta yoruldum. Acaba ondan mı bilmiyorum. Benim gibi olan var mı ?

Kramplar normal ben hafif esnemeye bile korkuyorum yatakta bacagima inanilmaz kramp giriyor yoruldugun icin hissetmiyor olabilirsin dinlen bol bol

Bende 19 haftadayim.asiri sag bacak sag kasik ta kramp var yatarken saga sola donmek zaten doktor dedi normaldir magnezyum eksikliginden kaynakli kramplar sut tuket ve magnezrum verdi bide soda ic dedi

Magnezyum takviyesi alabilirsiniz

1 Beğeni

Evet kullaniyorum.dokror verdi.dedi sut yogurt soda surekli ic .yapiyorum kullaniyorum ama kramplarim fazla ve erkne basladi.

Canım, 19. Haftada çok normal yaşadığın şey. Bu arada kendini fazla yorma evet, oda bebek hareketlerini hissetmeni etkiliyor. Bol su tüket. Kramplar içinde önerim normal ama yaşadığın eğer kahve ve çayı tüketiyorsan biraz azaltmalısın​:blush: Günde 1 tane doğal maden suyu tüketebilirsin. Gebeliğin biraz daha ilerlediğinde doktorun magnezyum takviyesini hap olarak verebilir.

Bende de öyleydi, anlıyorum sizi. Doğumdan sonra da bir süre devam etti hatta bende :pleading_face:

Inanin agri ya mecbur dayanacaz beni dus7nduren bi sikinti olmasinda agri gelip gecei ci.insan ister istemez korkuyo bacak bel kasik kramplarinda