18 haftalik problemi

Kizlar 18+3 haftalik olduk ama benim bu ara karin agri var sanki karnim surekli gergin gibi hissediyorum ve asiri derecede bazen sirt agrim oluyor. Sizde bu durum ne kadar surdu. (Günün 10 saati neredeyse sandalyede oturuyorum)

1 Beğeni

Bence oturmadan oluyor canım ben bile bir yere gittiğimde oturduğum yerde kalınca kalkınca ağrıdan geberiyorum

Zaten aksam eve gidince sadece uzaniyorum ve sirtima surekli masaj yaptiriom bazen iskenceye dönüyor :smiling_face_with_tear:

1 Beğeni

Zor canım senin için çalışıyorsun Allah yardımcın olsun :two_hearts:

Amin insallah canim mayisa kadar dayanmaya çalışıyorum

1 Beğeni

Oturmaktan oluyordur canım :pleading_face:

Cok fazla oturuyorum galiba kalkip yuruyemiyorumda surekli ayaklarimda şişiyor sanki hamile degilde kazan gibiyim :sweat_smile: her yerim sis agrilar

Bende sandalyedeyim fırsat buldukça sandalyeleri bile birleştirip yatıyorum​:pleading_face: O zaman rahatlıyorum.

Benim oyle bir sansimda yok tekerli sandalye

Bel desteğini aksatmayın. Şişlikler de maalesef kaçınılmaz bir durum. Yemek düzeninize, daha dikkat edin hic tahmin edemeyeceğimiz şeyler ödem yapabilir. Araştirma yapin. Mümkünse gebe okuluna gitmenizi tavsiye ederim. Ben de psikolojik olarak çok kötüydüm ama oraya gidince daha iyi hissettim. Dr, ebe, psikolog, fizik tedavi vs gebeliğe daha güzel bakmamı sağladı. Bolca şifalar dilerim.:blush::cherry_blossom: