18 haftalık hamilelik'te Şiddetli bel ve leğen kemiği ağrısı

Aranızda şiddetli bel ve leğen kemiği ağrısı yaşayanlar var mı ??? Geceleri uyuyamıyorum leğen kemiklerim resmen sızlıyor belimde aynı şekilde 18. Haftanın içerisindeyim daha şimdiden böyle ileriki haftalarda ne yapacağım bilemiyorum bu durum beni çok rahatsız ediyor. Kendimi hiç enerjik hissedemiyorum. Ne yapmam lazım

1 Beğeni

Bende 27. Haftadayim ufak ufak ağrilarim vardi. Bu aralar şiddetlendi. Benik boyun düzleşmem var bu tetikliyor diye düşünüyorum. Elimden geldigince pilates topuyla egzersiz yapiyorum. Süre ilerledikçe ağrılaşacak bunu tahmin edebiliyorum. Bir kadın doguma anlatın pilates topu önerirse özellikle pelvis kemiği hareketi var. Onu düzenli olarak kendinizi yormadan yapın derim. Bir de sürekli oturma, yatma durumlarında ben ağrılaşıyorum. Bol bol ayakta sabit kalmadan yüruyus yapın. Ağrıları unutmaya çalışın, o ağrılar minnoş kucağımıza gelince unutulacaktır buna eminim​:heart_eyes::cherry_blossom:

1 Beğeni

Çok teşekkür ederim yarın kontrolüm var doktoruma danışayım

Magnezyum kullanıyor musunuz ?

Aynn simdiden uyuyamiyorum ayni haftayiz

1 Beğeni

Evet kullanıyorum doktorum megamoms diye bir vitamin takviyesi yazdı. İçinde herşey var omega-3 dahil

1 Beğeni

Çok güzel, düzenli kullanın :blush:

1 Beğeni

Bnde 19. Haftamdaym dun aksam resmen bel ağrısından uyuyamadm

Bende 19 haftamdayin ve yaklaşık bı aydır kalcam leğen kemigim belimin agiriai geçmiyor sabah emekleyerek mutfağa gittim o derce doktor magnezyum yazdı ve koktuj değnegi kullan dedi bana bel ve boyun fıtığı ayrıca skolyoz var bende perişan oldum şimdiden böyleleyse ilerki ayları dusunemiyorun

1 Beğeni

Çok geçmiş olsun. Dayanılması zor ağrılar bunlar. :woozy_face::woozy_face:

Kayseri de yaşıyorum fakat asıl memleketim Hatay benimde :hugs:

1 Beğeni

Aaaa hemşehri çıktık iyi mi :grin: Peki Hatay’ın neresi ?

1 Beğeni

Annem merkez babam Yayladağı bende ortada oluyorum galiba :joy::joy:

Bugün doktorum ile görüştüm bebeğim gayet sağlık Allah’a şükürler olsun. Bel ve leğen kemiği ağrımı söyledim üşütmüşündür yapacak bişey yok parol iç ağrın olunca dedi​:person_shrugging:

Teşekkür ederim cnmm

1 Beğeni

Kızlar merhaba. Dünden beri çok şiddetli kasık ve bel ağrım var 19 20 saatlik uykusuzluktan sonra Sabah acile gittim parol serum verdiler ama hala ağrı devam ediyor. Hemşire rahim büyüyor normal dedi ama var mı bu kadar ağrılı süreç geçiren 18+2 deyim şu an

22+1 bende ayni heryerim agriyor ilk gebeligimde hic böyle değildim. Gece yatamiyorum yatakta daha simdiden dönemiyorum :see_no_evil:

1 Beğeni

Benim de sürekli sağ kasık ağrım olurdu sanırım 4 aylıkken falandı .Doktorum da anlamamıştı.Bir gece ağrı beni uykumdan uyandırıp acile ağlayarak götürdü.Ertesi günü doktorum artık hastaneye çağırıp tüm batın ultrason yaptırdı ve sağ böbrekte büyüme fark ettiler.Bebek büyüdükçe böbreğime baskı yapmış.üzerine yatma falan dedi o şekilde parol falan idare ettik.

1 Beğeni

Ahh ahh Allah yardımcımız olsun :pleading_face:

1 Beğeni

İnşallah çabuk geçer iki günde mahvetti beni :pleading_face: