Arkadaşlar lekelenmem bitmişti haftalardir yoktu, 2 gün ise gittim, bugün kanamam oldu, rahim ucu hunilesmis, incelmiş yatisim yapildi, durmazsa dikiş atilcak, dualarınızi bekliyorum
Allah yardımcınız olsun @FidanUğur @Mihrimah520 arkadaşımıza bu konuda yardımcı olmak ister misiniz @Mihrimah520 siz nasıl oldunuz serkilaj ihtimali vardı kendinizi nasıl hissediyorsunuz
Allah yardımcınız olsun.19 cu haftamda rahim ağzı kısalması ile hastaneye yatırılıp 18mm uzunluktan tedavi ile 22 mm uzunluğa kadar kaldırıp 20 ci haftamda doktorum bana pesser uyğuladı.Beraberinde progestron içerikli iğne ve fitil kullanarak 35+1 ci haftamıza ulaştık.Tabi bu süreçte kendimde kendimin doktoru olarak yatak istirahetinde oldum sadece wc ye kalkıp yememi içmemi bile yatağımda yaptım.Yani bu haftaya kadar benim rahim ağzı uzunluğu 22 mm olarak getire bildik.Dikiş ve ya pesser sizede mutlaka uyğulanmalı ama yatak istirahetinde de olmanız şart.Kendinize dikkat etmezseniz bunların hiçbiri bir işe yaramayacak malesef Çok geçmiş olsun tekrardan
Teşekkür ediyorum, pesser nedir ,dikiş de tutmayabilir dedi doktor, dikişe gerek kalır mı bilmiyorum ama inşaallah kalmaz.igne ve progestan aliyrm.dikis atılması zor mu, extra kesik atılıyor mu, hastanede kaç gün yatmak gerekir
Amin inşallah sag olun
Dikişi narkozla atıyorlar.Sizin rahim ağzı uzunluğu tam olarak kaç? Ultrasonda kaç gösteriyor?
Şu an kaç bilmiyorum, doktoru görünce sorucam. Düşük öncesi gorunumundeymisim.huni gibi olmuş kese ucu, incelmiş, açılmamış.ama.cok az kalmış.
Vajinaya kesik vs atıyorlar.mi
ALLAH yardımcınız olsun , inşaAllah sağlıklı şekilde kavuşursunuz bebeğinize
Kesik değil dikiş atıyorlar
Amin inşallah , sağ olun, çok teşekkür ederim
Dikişi rahime atmiyorlar mi, rahime ulaşmak için vajina girişine kesik vs diye dedjm ama yok o zaman bu öyle bir şey, neyse bugün belli olacak sanırım, teşekkür ediyorum
Nasılsınız doktor ne dedi kendinizi nasıl hissediyorsunuz
Merhaba, teşekkür ederim, daha iyiyim, siz nasılsınız? taburcu oldum, rahimde kasılma var, yoğun kanama durduruldu, rahim uzunlugu baya kisalmisti. Şu an WC harici kalkmam yasaklandı, dikiş atılmadı çok şükür,ilacın dozu arttırıldı, iğne tedavisi oldum.1 hafta sonra tekrar kontrole gidicem.
Benim de ilk 3 ay düşük riskim vardı. Dayanmak çok zor Allah sizi korusun dayanma gücü versin
Güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim, amin inşallah.sag olun Ben de lekelenmeler durunca riskim baya azaldı sanmıştım.2 gün ayağa kalktım, durumum baya kötüleşti.Sonuna kadar dikkat etmem gerekiyor. Rabbmm herkese sağlıklı sıhhatli doğumlar versin