17+5'te Sağ El Karıncalanması

Uyanik birisi var nı bur sey sormam lazım

2 Beğeni

Sor canım

Uyuyordum uyandim sag elim karincalaniyor uyuşuyir gibi sonra kulagima vuruyjr kemiklerim agriyor hic boyje olmamisti niye boyje oliyor 17+5 hamileyim

Tansiyon u ölçtün mü canım veya ağır bişey mi yedin, kemiklerin ağırması arada normal

Tansiyon aletimiz yok aslında almam lazım Hayır aksine hiçbir şey yemedim resmen aç gezdim midem almiyor yarin doktora gideceğim suan korktuğum için sormak istedim :sob:

Elinin üstüne yatmışsındır belki canım

Ben de öyle düşündüm ama Genelde öyle yatmıyorum zaten şimdi bacaklarıma vurdu Artık sabaha kadar ne yaparım bilmiyorum​:disappointed_relieved:

Acile mi gitsen acaba yada şekerli bişe ye istersen sabaha kadar daha çok tedirgin olursun

Acile gitmeyi düşündum yarım saat daha bekleyeceğim sürerse giderim artık Ne yapayım aynen insan endişeleniyor

Yedim jnsallah iyi olurum

@Feyza9 İyimisin nasıl oldun?

Ne yaptın canım, nasıl oldun 🩵

Bendede öğle oluyordu demir eksik çıktı. Serumdan sonra düzeldim

Bende ayaklarımda ellerimdenuyuşmayla uyanırdım hamilelikte kan azlığınnan ola biliyormuş bide magnezyum eksikliği de ola bilir kemik ağrısı doktorunuza söyleyin vitamonler yazıcaktır

Magnezyum eksikliği ya da demir eksikliğinden de olabilir kontrolünüzde bahsedin kan tahlili yaptırın

Doktira sordum domtorun dedigi uzerinw yapmışsındır dedim uzerine yatmadim cevap vermedi doktoru degiştirmeyi duşunmeye basladim ne sorsam cevap yok

Bahsettim birçok soru sordum doktor bana cevap vermiyor saçma sapan bir şeyler diyor kendi kendine böyle gülüyor dedim ben nereye geldim değiştirmeyi düşünüyorum doktoru Başka doktor bulacağım

Yo yazmadi bizim doktor nasil doktor olmus anlamadim

Sukur iyiyim ama doktor bir sey demedi bu duruma :roll_eyes:

Mutlaka değiştirin süreci iletisim kurabileceğiniz biriyle geçirin