Su an 17+5 benim ilk başlarda tekme atiyordu ama sonradan az atmaya başladı bu 2. Gebeligim benim uzandığım zaman göbeğinin orda tik tik diyo neden biyle
Sohbettede sordun ama benim ilk gebeliğim oyüzden bilgim yok şahsen tecrüveli anneler yazacaktır muhtemelen dilerim herşey yolundadır. Yada kadın doğum acilemi gitsen acaba için rahatlasın
Tesekur edrim csnim sagol
Bebeğin hareketleri olabilir canım stres yapma hıçkırık tutmuştur bunlar normal canım benimde oluyor öyle pıt pıt atıyor Dr ya atar damar yada minik hickiriyor demişti panik yapma dedi ama için rahat değil ise doktorunuzla iletişime geçin
Bencede hıçkırık olabilir ya da damar olabilir kan basıncı kaynaklı olabilir ama içim rahat etsin dersen doktora git bi ama öncesinde şekerli bir şeyler yiyip biraz yat bakalım oynayacak mı
Tedkur edrrim ara ara oynuyo iste nadir uzaninca 2. Gebeligim zaten bu
Tatli yiyebilsem eksi yiyom tatalidan midem bulaniyi
Benim de 3 gebeliğim canım
Aa bende 17+5im ve aynı şey bende de oluyor güya egzersiz yapmayı planlıyordum ama kasıkta ve özel bölgede bi baskı hissediyorum sürekli ağrı da eşlik edebiliyor. Haftaya doktoruma soracağım bende. Sağ salim kucağımıza alırız inşallah aynı gün olması beni duygulandırıdııı
Hayirli olsun canim kiz oglan mi senin
Amin inslahhh
Benimde bu haftada olmuştu. Kalp atışı gibi ara ara oluyor sonra bi kaç gün kesiliyordu. Doktorum hıçkırdığı için dedi kızlar. Bide ben ultrasona girdiğimde de aynı pıt pıt hareket oldu. Doktor sağ elinin baş parmağını emdiğini söyledi. Çenesi de cuk cuk diye oynuyordu çene hareketi de olabilir bence
3 de erkek canim
Darisi benim basima sinalhhh benim de sol tarafimda hep
Aynen iste brnim de bu hafta oldu pki bidaha ne zaman tekmeler artik