Kaçıncı haftada ve nasıl gidiyo kızlarım
17 haftalık olduk, şimdilik iyi gidiyor cok şükür Sadece yavaştan dişlere vurmaya başladı sanırım apse yaptı 2.kez
Merhaba Mucize Anne’ye hoş geldin canım. Diş çok zor özellkle hamilelikte, geçmiş olsun
18 hafta ve guzel gıdıyor kızım olucak ve hareketlerını ne zaman hıssederım merak edıyorum
Umarım acaba hısedebılırmıyım nasıl hıssedıcem anlayabılıcen dıyede endişeleniyorum
Nasıl diyeyim hafiften böyle bir kelebek kipirtisi gibi, hafif bir gidiklanma gibi
Ay cok heyecanlandım umarım bıran once hıssederım
Benimde 17.hafta bende daha once bi kere hissettim ama sonra uzun sure hıssetmdm bekliyorum bakalım heycanla
Sabır cekecez artık ne zamn hıssedersek
@Zeliha1 aynen öyle beklcz artık
Detaylı ultrasona gittiniz mi kızlar
Ben daha olmadım cınsıyetını bıle acılde grıp olmustum doktoruma yazdım acıldeyım gel yazdı kız dedı uclu tarama bıle olmadım daha carsamba gunu uclu tarama ıcın gıdıcem umarım bısey cıkmaz
Hmm anladım canım hersey yolunda olsun inş saglıkla gelsinler bebişler bende 20hfta gidicem detaylıya bakalım
Umarım ıyı gecer yuzunu gosterır bakalım kıme benzıycek bebıs
Evet bakalim
Ben Perşembe günü dörtlü tarama için kan verdim 2 hafta sonra gel dedi. 20 haftadan sonra da detayli olur sanırım diğer bebelerimden öyle hatırlıyorum
@Fatos91 ben sadece ikili tarama oldum diğerlerini doktorum istemedi
Benim doktor seviyor böyle gebeleri uğraştırmayi herhalde benden istedi, kapidada vardı öyle bi kaç gebe
Benim 17 ci haftam güzel geçiyor şükür