16-20hafta

Kaçıncı haftada ve nasıl gidiyo kızlarım :smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

17 haftalık olduk, şimdilik iyi gidiyor cok şükür :innocent: Sadece yavaştan dişlere vurmaya başladı sanırım apse yaptı 2.kez :face_with_raised_eyebrow:

1 Beğeni

Merhaba Mucize Anne’ye hoş geldin canım. Diş çok zor özellkle hamilelikte, geçmiş olsun

1 Beğeni

18 hafta ve guzel gıdıyor kızım olucak ve hareketlerını ne zaman hıssederım merak edıyorum​:face_holding_back_tears:

1 Beğeni

@admin Hoşbuldum, teşekkür ederim :smiling_face_with_three_hearts: @Zeliha1 ben geçen hafiften hissettim seninki de yakındır :innocent:

Umarım acaba hısedebılırmıyım nasıl hıssedıcem anlayabılıcen dıyede endişeleniyorum

Nasıl diyeyim hafiften böyle bir kelebek kipirtisi gibi, hafif bir gidiklanma gibi :smiling_face_with_three_hearts:

Ay cok heyecanlandım umarım bıran once hıssederım :smiling_face_with_three_hearts:

Benimde 17.hafta bende daha once bi kere hissettim ama sonra uzun sure hıssetmdm bekliyorum bakalım heycanla​:smiling_face_with_three_hearts::joy:

Sabır cekecez artık ne zamn hıssedersek​:sweat_smile:

@Zeliha1 aynen öyle beklcz artık

1 Beğeni

Detaylı ultrasona gittiniz mi kızlar

Ben daha olmadım cınsıyetını bıle acılde grıp olmustum doktoruma yazdım acıldeyım gel yazdı kız dedı uclu tarama bıle olmadım daha carsamba gunu uclu tarama ıcın gıdıcem umarım bısey cıkmaz

Hmm anladım canım hersey yolunda olsun inş saglıkla gelsinler bebişler bende 20hfta gidicem detaylıya bakalım

Umarım ıyı gecer yuzunu gosterır bakalım kıme benzıycek bebıs​:smiling_face_with_three_hearts:

Evet bakalim​:smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

Ben Perşembe günü dörtlü tarama için kan verdim 2 hafta sonra gel dedi. 20 haftadan sonra da detayli olur sanırım diğer bebelerimden öyle hatırlıyorum :innocent:

@Fatos91 ben sadece ikili tarama oldum diğerlerini doktorum istemedi

Benim doktor seviyor böyle gebeleri uğraştırmayi herhalde benden istedi, kapidada vardı öyle bi kaç gebe​:innocent:

Benim 17 ci haftam güzel geçiyor şükür

1 Beğeni