15 haftalık hamişler bebeğin hareketlerini nerede hissediyorsunuz ben bi kaç zamandır karnımın en aşağılarında hissediyorum ve bu beni biraz tedirgin ediyor sizce normalmi
Ben bugün 16+1 oldum hala bişey hissetmiyorum
Aynı başlıktan bende açmıştım herkes şuan bu haftalarda kasıkta göbek deliği altında hissediyormuş. Bende endişeleniyordum ama normalmiş hiç endişe etmeyin.
Teşekkür ederim aslında bende başta göbek deliğimin etrafında hissediyordum kasıkta hissetmeye başlayınca tedirgin oldum inşallah sağlıkla alırız kucağımıza hepimiz
Aminn inşallah. Geziniyordur henüz küçük oldukları için yerleri geniş.
Nasıl bir his anlatabilir misiniz? Belki bende hissediyorumdur ama anımsayamıyorumdur
Tedirgin olmayın. Şu an bebeğin yeri geniş olduğu için her yerde hissedebilirsiniz
Kaç haftalıksınız. Ben 15+3 oldum kalp atışı gibi hissediyorum bazen daha kuvvetli hissettiğimde oluyor
Ben ilk hissettiğimde baloncuk patlaması gibiydi. Şimdi biraz sürtünme gibi sanki solucan geziyor içimde
16+1 bazen bazı değişiklikler oluyor ama çok bilemediğimden anlamlandıramıyorum. Arada bir böyle sanki karnımın içi tırnaklanıyormuş gibi hissediyorum o sizde de oluyor mu oluyorsa nedendir