15 haftalık olanlar

15 haftalık hamişler bebeğin hareketlerini nerede hissediyorsunuz ben bi kaç zamandır karnımın en aşağılarında hissediyorum ve bu beni biraz tedirgin ediyor sizce normalmi

Ben bugün 16+1 oldum hala bişey hissetmiyorum

1 Beğeni

Aynı başlıktan bende açmıştım herkes şuan bu haftalarda kasıkta göbek deliği altında hissediyormuş. Bende endişeleniyordum ama normalmiş hiç endişe etmeyin.

1 Beğeni

Teşekkür ederim aslında bende başta göbek deliğimin etrafında hissediyordum kasıkta hissetmeye başlayınca tedirgin oldum inşallah sağlıkla alırız kucağımıza hepimiz​:white_heart:

1 Beğeni

Aminn inşallah. Geziniyordur henüz küçük oldukları için yerleri geniş. :smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

Nasıl bir his anlatabilir misiniz? Belki bende hissediyorumdur ama anımsayamıyorumdur

Tedirgin olmayın. Şu an bebeğin yeri geniş olduğu için her yerde hissedebilirsiniz :blush:

1 Beğeni

Kaç haftalıksınız. Ben 15+3 oldum kalp atışı gibi hissediyorum bazen daha kuvvetli hissettiğimde oluyor​:smiling_face_with_three_hearts:

Ben ilk hissettiğimde baloncuk patlaması gibiydi. Şimdi biraz sürtünme gibi sanki solucan geziyor içimde

1 Beğeni

16+1 bazen bazı değişiklikler oluyor ama çok bilemediğimden anlamlandıramıyorum. Arada bir böyle sanki karnımın içi tırnaklanıyormuş gibi hissediyorum o sizde de oluyor mu oluyorsa nedendir :slight_smile: