15 haftalık bebişi olanlar 🤰

Benım 15 haftalık daha belli değil cinsiyet

Ne hissediyosunuz kızlar genelde annenin hissetiği cıkıyo​:heart_eyes: sağlıklı olsun yeter tabi ama yinede merak cok oluyo

Merhaba @ElifKurt hoşgeldiniz :smiling_face_with_three_hearts:

Canim ben erkek hissediyorum içimden bir ses hep öyle diyor rüyalarıma giriyor inşallah eli ayağı düzgün sağlıklı olsun da kuzularimiz hiç fark etmez

3 Beğeni

Rüyada görülenin tam tersi çıkar derler :blush: hayırlısıyla kucağımıza almak nasip olur inşallah bende hep erkek bebek görüyorum :speak_no_evil::blush::blush:

Günaydın canım aramıza hoşgeldin :star_struck: Gebeliğin hayırlı olsun :two_hearts: @ElifKurt

1 Beğeni

Aramıza hoşgeldin :tada:

Gebeliğin hayırlı olsun :ribbon::smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

@ElifKurt gebeliğin hayırlı olsun :pregnant_woman::cherry_blossom:

Aramıza hoş geldin :innocent::cherry_blossom:

1 Beğeni

Allah hayırla kucağınıza almayı nasip etsin. Acaba hastaneniz gelişmiş mi? Ben bartındayım da klasik devlet hastanesi acaba burda da 15 de anlaşılır mı?

1 Beğeni

15+6 cinsiyetini merakla bekliyoruz. :hugs::hugs: Önümüzdeki hafta randevumuz var. Göstersin kendini artık :face_with_hand_over_mouth::heart_eyes:

1 Beğeni

Konuşun bol bol, belki hisseder de açar kendini :grin::blush::pray::heart_eyes:

1 Beğeni

Ablaları sürekli konuşuyor sağ olsunlar :sweat_smile: ama işte içime öyle doğuyor ki yine göstermeyecek :joy:

1 Beğeni

Yarin kesin belli olacak insallah kiza benzetilmisti. Bakalm hayrlisi neyse o olsun artik.

1 Beğeni

15 haftaya yaklasiyoruz bana 12.haftada ve gecen hafta erkek dedi doktor ben kız hissediyodum hayirlisi hepimiz sağlıkla alalım bebeislerimiz kucagimiza inslah degisirmi acaba :kissing_closed_eyes::kissing_closed_eyes:

1 Beğeni

Selam kızlar 15+3 olduk çok şükür bugün cinsiyet öğrenmeye gittik :slight_smile: ilk günden beridir erkek hissediyordum veee sonuç erkek :smiling_face_with_three_hearts::heart_eyes:

2 Beğeni

Gözün aydın canım :hugs::two_hearts: sağlıkla kucağına al inşallah :palms_up_together:t2:

2 Beğeni

Sağlıkla gelsin, hayırlı olsun :ribbon::star_struck::heart_eyes:

1 Beğeni

Aminnnn inşallah çok teşekkür ediyorum :heart_eyes: @Leyla1991 :heart_eyes: @NURAN :heart_eyes:

2 Beğeni

Merhabalar aranıza yeni katıldım Ben de 15. Haftadayız :smiling_face_with_three_hearts: cinsiyeti belli değil daha
Ama ben bir kaç gündür adet sancısı çekiyorum bu normal mi?