Benım 15 haftalık daha belli değil cinsiyet
Ne hissediyosunuz kızlar genelde annenin hissetiği cıkıyo sağlıklı olsun yeter tabi ama yinede merak cok oluyo
Merhaba @ElifKurt hoşgeldiniz
Canim ben erkek hissediyorum içimden bir ses hep öyle diyor rüyalarıma giriyor inşallah eli ayağı düzgün sağlıklı olsun da kuzularimiz hiç fark etmez
Rüyada görülenin tam tersi çıkar derler hayırlısıyla kucağımıza almak nasip olur inşallah bende hep erkek bebek görüyorum
Günaydın canım aramıza hoşgeldin Gebeliğin hayırlı olsun @ElifKurt
Aramıza hoşgeldin
Gebeliğin hayırlı olsun
@ElifKurt gebeliğin hayırlı olsun
Aramıza hoş geldin
Allah hayırla kucağınıza almayı nasip etsin. Acaba hastaneniz gelişmiş mi? Ben bartındayım da klasik devlet hastanesi acaba burda da 15 de anlaşılır mı?
15+6 cinsiyetini merakla bekliyoruz. Önümüzdeki hafta randevumuz var. Göstersin kendini artık
Konuşun bol bol, belki hisseder de açar kendini
Ablaları sürekli konuşuyor sağ olsunlar ama işte içime öyle doğuyor ki yine göstermeyecek
Yarin kesin belli olacak insallah kiza benzetilmisti. Bakalm hayrlisi neyse o olsun artik.
15 haftaya yaklasiyoruz bana 12.haftada ve gecen hafta erkek dedi doktor ben kız hissediyodum hayirlisi hepimiz sağlıkla alalım bebeislerimiz kucagimiza inslah degisirmi acaba
Selam kızlar 15+3 olduk çok şükür bugün cinsiyet öğrenmeye gittik ilk günden beridir erkek hissediyordum veee sonuç erkek
Gözün aydın canım sağlıkla kucağına al inşallah
Sağlıkla gelsin, hayırlı olsun
Aminnnn inşallah çok teşekkür ediyorum @Leyla1991 @NURAN
Merhabalar aranıza yeni katıldım
Ben de 15. Haftadayız cinsiyeti belli değil daha
Ama ben bir kaç gündür adet sancısı çekiyorum bu normal mi?