İlk hamileliğim 15.haftadayiz âdete göre. Ay başı doktor bir hafta ileride olarak söylemişti gelişimini. Ve içimde trambolinde gibi zıplayan bişey var boyunu zor ölçtü kahkahaya boğulduk cinsiyeti henüz belli değil. Bu aralar erken olduğu soylense de bebeği hissetmeye odakliyim ve az önce içeriden biri parmağıyla dokunuyor gibi üst üste başta yavaş ve aralıklı sonra da hızla sertleşen parmak hissi yaşadım şok içindeyim acaba başka bir şeyle karıştırıyor olabilir miyim. Bir dakika öncesi toktum o an açlık hissettim ve bunu yaşadım bir de karnım başka bir dünya gibi hissediyorum benden bağımsız ağrı desen değil çok başka bişey hâlâ hafif şeyler hissediyorum sizce mümkün mü? Henüz adapte değildim hamileliğe hissetmeyi çok istiyordum
Annemde ilk bebeğini erken hissetmiş hatta korkmuş garibim zayıf biriyseniz hissetmeniz normal
Evet zayıfım hatta karnım bile şimdiden gözle görülür şekilde yaygın büyüdü belli oluyor çok şişicem gibi çok tuhaf çok heyecanlı bi duygu bu ânı bekliyodum
Bende net olarak geçen hafta hissrtmeye başladım 16dayım şu an. Günde en fazla 4 kez hissetmişimdir bazen hiç. Sabun kayıyor gibi veya çok hafif vurma hareketi gibi şeyler hissediyorum. Daha çok dönerken hissedebiliyorum. Parmak hissini henüz yaşamadım. Çok heyecanlı duygular her dakika hissetsek keşke
Yok ben bebeğin parmağından bahsetmiyorum bir insan parmağı düşünün mesela parmağınızı dokundurun vurur gibi kolunuza o hissi içimde hissettim neresiydi onu bilemiyorum artık şuan ayağı parmak kadardır zaten
Benimde göbek çıkmaya başladı erkenden, hafif rahim gerilmelerini hissediyorum ama bebişi hissetmek için en az 3 haftam var