14 haftalık Hamilelikte bel ağrısı

Hanımlar 14 haftalık hamileyim çok fazla bel ağrısı yaşıyorum bugün resmen yürüyemiyorum. Hamilelikte böyle olan varmı sebebi nedir geçer mi . Bel fıtığı mi oluyor acaba bugün hiç bir şekilde hareket etmekte dâhi güçlük çekiyorum :cry::cry:

Rahim büyüdüğü için oluyor genelde. Belinizin altına yastık koyup uzanın, iyi gelebilir

1 Beğeni

Bende 14 haftaligim bel fıtığımda var zaten ikisi birleşince çok zorlaştı oturup kalkamıyorum doktora gittim merhem verdi sadece.ama onuda dayanamayacak ağrım olunca sürerim diye düşündüm istirahatle geçecek yapcak başka bişe yok

Çok geçmiş olsun… bende bel fıtığı da Yok . Sanki bel fıtığı oluştu gibi hissediyorum artık. Kremin faydası oldu mu peki… ben gün içinde işlerimi dahi yapamıyorum eğilmek zaten imkansız… biberiye yağı ile masaj yapıyorum bir tık daha iyi ama yinede çok zorlanıyorum… tşkler

1 Beğeni

Benimde bel ağrım cok fazlaydı oturunca kalkamıyordum yatarken saga sola donerken igne gibi batiyordu yururken bile cok canim acıyordu dokturuma sordugumda rahim ve bebek büyüdüğü icin agri olur dedi demir ilacina baslayinca gecer dedi 1 hafta oldu başlayalı gercektende rahatladım geçti arada hafif bi agri oluyor ona şükür diyorum

1 Beğeni