14 hafta Olanlar ✨

Merhaba güzel anneler ben 14+4 oldum Cinsiyet merak ediyorum sizler ne durumdasınız?

3 Beğeni

Merhabalar bizde 14+2 olduk :slight_smile:

3 Beğeni

Siz Öğrendiniz mi cinsiyet :upside_down_face:

1 Beğeni

Ocağın ilk haftası kontrolümüz var inş o zaman öğreneceğiz 12 haftalıkken gitmistiktik en son kontrole şuan kısaca bilmiyoruz cinsiyeti ama baya merak ediyoruz :slight_smile:

3 Beğeni

Bende salı günü 13. haftama giriyorum, 14. haftadan önce cinsiyetine baktırdınız mı? Soru üstüne soru oldu ama :blush: sizi bulmuşken sorayım dedim

1 Beğeni

Estağfurullah birbirimize yardımcı olup aydinlatiyorsak ne mutlu öncesi baktirmatik erken olduğu için :smiling_face:

3 Beğeni

Sağ olun :smiling_face_with_three_hearts: bizimde salı günü randevumuz var. Herşeyin hayırlısı inşallah,erken belki ama kendini gösterir diye dua ediyorum.

İnşallah hayırlısı olsun öğrenirseniz bizimle de paylaşırsanız çok mutlu olurum :smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

İlk gebeliginiz mi :smiling_face:

1 Beğeni

İnşallah paylaşırım bende sizinkini merak ettim açıkcası :blush: benim 3. gebeliğim fakat ablaları,ailem,arkadaşlarım ve kendim sanki ilk gebeliğim gibi merak ediyoruz :blush: sizin ilk sanırım

1. gebeliğim aradan 6 yıl geçti sanki ilkmiş gibi pek hiçbir şey hatırlamıyorum hamileliğimle ilgili :sweat_smile: sürekli araştırma içindeyim

Hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız inşallah benim kontrolüm ayın 20 sinde zor bekliyorum salı günü göstermedi :face_with_hand_over_mouth::face_with_hand_over_mouth:

2 Beğeni

Amin inşallah :blush:

Yaa gerçekten çok heyecanlı bu zamanlar siz de biz de en kısa zamanda öğreniriz inşallah hayırlısıyla :innocent::innocent:

1 Beğeni

@Elfii inşallah :blush::blush::blush:

1 Beğeni

Evet benim ilk gebeliğim ve böyle çok değişik bir duyguymuş daha karnımda onun için herşeye yapamaya hazırım

2 Beğeni

Öyle olur bende inşallah öğrenince hemen size yazicam cinsiyetini :smiling_face: babası hep erkek diyor ama bende öyle hissediyorum gibi tabi Allah’ım bilir hayırlısı neyse olsun

2 Beğeni

Genelde eşlerin hisler tutuyor sağlıkla gelsin minik yavru :white_heart::angel:t2:

2 Beğeni

Allah razı olsun sağ olun inşallah ben çok heyecanlıyım ama o da bir o kadar sakin :face_with_hand_over_mouth:

Bende 14+5 kızlar

Maşallah siz cinsiyetine baktirdiniz mi :smiling_face_with_three_hearts: