Merhaba güzel anneler ben 14+4 oldum Cinsiyet merak ediyorum sizler ne durumdasınız?
Merhabalar bizde 14+2 olduk
Siz Öğrendiniz mi cinsiyet
Ocağın ilk haftası kontrolümüz var inş o zaman öğreneceğiz 12 haftalıkken gitmistiktik en son kontrole şuan kısaca bilmiyoruz cinsiyeti ama baya merak ediyoruz
Bende salı günü 13. haftama giriyorum, 14. haftadan önce cinsiyetine baktırdınız mı? Soru üstüne soru oldu ama sizi bulmuşken sorayım dedim
Estağfurullah birbirimize yardımcı olup aydinlatiyorsak ne mutlu öncesi baktirmatik erken olduğu için
Sağ olun bizimde salı günü randevumuz var. Herşeyin hayırlısı inşallah,erken belki ama kendini gösterir diye dua ediyorum.
İnşallah hayırlısı olsun öğrenirseniz bizimle de paylaşırsanız çok mutlu olurum
İlk gebeliginiz mi
İnşallah paylaşırım bende sizinkini merak ettim açıkcası benim 3. gebeliğim fakat ablaları,ailem,arkadaşlarım ve kendim sanki ilk gebeliğim gibi merak ediyoruz sizin ilk sanırım
- gebeliğim aradan 6 yıl geçti sanki ilkmiş gibi pek hiçbir şey hatırlamıyorum hamileliğimle ilgili sürekli araştırma içindeyim
Hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız inşallah benim kontrolüm ayın 20 sinde zor bekliyorum salı günü göstermedi
Amin inşallah
Yaa gerçekten çok heyecanlı bu zamanlar siz de biz de en kısa zamanda öğreniriz inşallah hayırlısıyla
@Elfii inşallah
Evet benim ilk gebeliğim ve böyle çok değişik bir duyguymuş daha karnımda onun için herşeye yapamaya hazırım
Öyle olur bende inşallah öğrenince hemen size yazicam cinsiyetini babası hep erkek diyor ama bende öyle hissediyorum gibi tabi Allah’ım bilir hayırlısı neyse olsun
Genelde eşlerin hisler tutuyor sağlıkla gelsin minik yavru
Allah razı olsun sağ olun inşallah ben çok heyecanlıyım ama o da bir o kadar sakin
Bende 14+5 kızlar
Maşallah siz cinsiyetine baktirdiniz mi