Merhaba canlar 14+6yız ama benım belım ağrisı sankı kalcama vuruyor napmam lazım yıldırım doruk sıra aldım ayın 24 korkuyorum @Fadik resat doktora aldım cmm
Bende 17+3 üm, magnezyum veriyorlar ama bir işe yaramiyor…özellikle uzandığım zaman kalktigim zaman yavaş yavaş kalkıyorum, çok uzun yattigim zaman kalktığımda canımı acıtıyor resmen… yorgunluk durumlarında artıyor umarım doktorunuz bir çözüm sunar
Umarım ınsallah kalcama vuruyor sızınde oyle mi bel ağrısı normal mı kı acaba
Valla aynı benimde özellikle sağ kalçama vuruyor, ben normal karşılıyorum bu durumları açıkçası önemsemiyorum bile artık ama siz sorun herkesin gebeliği farkli
Aynen bnmde öyle tanıdklrm bebıs buyyor ve baskı yapıyor dıyor sızın cinsiyet belli mı
Evet kızım olacak sizin belli mi
Ayyy hayırlısıyla kucagnzı alın inşallah benm devlet gttım %85 erkek dedı bakalım bu ayın 24 de belli olcak inşallah
Amin inşallah sizn için de hakkınızda hayirlisi olsun sağlıkla gelsin fındık kurdu
İnşallah canım allah razı olsun ıyı olsunlarda inşallah
havalae da cok sıcak dıkkar etmek lazım
Cmm ayın 24 benm dıger gıbı en erken 20 alıyordum esımın ıs durumu gore aldm umarım güzel sonuclar alırız
Şuan yazarken bile kalçam ağrıyor. Ilk gebeligim ve 31 haftayim. Bu kalça agirisi nasil geceçek bilmiyorum. Yürürken yorulmaya basladim. Tavsiyesi olanlar yazarsa sevinirim.
Kalsiyum ve magnezyum bu agrilara iyi geliyor benim fark ettigim d vitamini de etkili ben bu üçünü kullanmaya baslayinca ciddi olcude rahatladim doktorunuzun tavsiyesine gore bu takviyeleri alabilirsiniz
14+3 teyim belimden başlayan bacaklarıma vuran ağrı oluşmaya başladı iki gündür böyle bir durum yaşayan var mıdır
Hepimiz ve cesitli sebepleri var 4,5haftaya karninda icerden acimaya baslicak hazir ol
Benimde bacaklarim eklemlerim aşırı ağrıyor 30.haftadayım kalcaya da vuran ağrı oluyo bazen
Çeşitli sebepleri derken rahimin büyümesi gibi değil mi
Bende magnezyum eksikliğinden oluyor mesela
Hafta olarak daha erken mi diye tedirgin oldum o yüzden yaşayan var mı diye merak ettim
Okadar erken donemde rahim genislemesi aicin ben agri yasamadim. Rahim genislerken panikten acile gitmistim alt karnimda ve kasiklarimda muhtesem bi agri vardi kontrolde bisi cikmadi rahmin genisliyo normal dediler agri tipin degisirse gene gel ihmal etme dediler ama ara ara hep ayni agriyo cektim oyuzden bidaha gitmedim. Bel agrimin sebebini sordugumda vucut buyuyen gobegi tartabilmek icin var olan bel oyuntunu derinlestirirmis. Bu nedemek omurga gebelik ilerledikce iceri çöküyo kemiklerin pozisyonu vs degisiyo oda agri olarak yansiyo. Kalcadan bacaklara agri vurmasi kalca kemigi genisliyo kademe kademe gobek buyudukce ic organlar buyuyen rahme yer acmak icin olmalari gereken yerden baska konumlara ilerliyo filan biz sadece bebek buyutuyoruz saniyoruz ama bidunya olay gerceklesiyo bedenimizde
15+5 benimde 14. Haftadan beri var