14+4 bebek hissedilir mi

Merhaba anneler :hugs: Çok hafif bir histe olsa sanki bebeği hissettim karnımın sağ tarafı yoğunlaştı şişlik olarak acaba bebek mi yoksa gaz mi diye gelgit yaşıyorum sizce hissedilir mi ?

Hissedilmez diyolar ama bende 14+1im ve 1 haftadır ara ara hissediyorum. Gaz denilen şey sade gebelikte yaşanmıyo malum. Ayırt edebiliriz bence hareket hissettiğim yere elimi koyunca avcumun içine pıtpıt bişi oluyo gibi geliyo keşke her hareket ettiğinde hissedebilsek ogünlerde gelecek inşaallah tabi dee sabırsızlık işte​:smiling_face_with_three_hearts: Enson kontrolüm 2hafta önceydi 78gram dedi kilosu için 2haftada 100gramı geçtiyse ondandır diye düşünüyorum. Buarada aramıza hoşgeldin

1 Beğeni

İlk hamileliklerde kaslar gergin olduğu için 16 haftadan sonra hissedilir genel olarak ama ikinci gebelik ise daha erken hissedebilirsiniz ben 13ten beri gece düz yattığımda hissediyorum hatta bazen içimi çok gıdıkladıkları için karnıma pıt pıt vuruyorum uslu durun diye :smiley:

1 Beğeni

Benim 2.gebeliğim ama ilki 8hafta sürdü oyüzden saymıyorum onu. AMa seninki bambaşka yahu ilkte olsa hissedilirdi bence 2bebek büyütmek kolay olmasa gerek​:smiling_face_with_three_hearts: genelde hissetmek istediğimde yan yatıp dizlerimi karnıma çekiyorum ozaman pıtpıt bi his geliyo diyorum yerinmi daraldı :rofl::rofl::rofl:

2 Beğeni

Çok güzel his ya özlemişim bende bu hisleri 7 yıl oldu hatta 8 denebilir :face_with_hand_over_mouth::face_with_hand_over_mouth: Başkası olsa yok hissedilmez der ama bende biliyorum bebek olduğunu gaz olunca onu da biliyorum. Zaten hissettiklerim hep aynı bölgede dikkat ettim doktorda ultrasonda oralara bakıyor hep o yüzden eminim bebek olduğuna :smiley:

İlk gebeliğim olduğu için çok farklı bir histi ve emin olmakta zorlandım güzel yorumun için çok teşekkür ederim :hugs: Hoşbuldumm :smiling_face_with_three_hearts::heart: