Evet bu haftada cinsiyeti tahmin edilip doğru çıkan kaç kişi var merak ettim doğrusu genelde bu haftalar çok yanıltıcı derler ama erkek çocuğuysa hemen belli olur diyende çok.Fikirlerinizi alabilir miyim hamişler ?
- haftada doktorum kız gibi görünüyor demişti, gerçekten de kız oldu. Erkek bebeklerde daha çabuk öğreniliyor diye biliyorum ben de. Siz cinsiyetini ne hissediyorsunuz ?
11.haftada doktor tahminde bulundu doğru çıktı ama yanılma payı da yüksek olabilir bu süreçte bilginiz olsun
%50
- Haftada kız olan bebeğim 16. Haftada kesin erkek oldu. Siz kız mı oğlan mı hissediyorsunuz
Hepinize çok teşekkür ederim arkadaşlar ben erkek hissediyordum hep ama kıza benziyor dedi öyle ya da böyle ikisi de benim bebeğim hiç farketmiyor Sağlıklı sıhhatli olsun öncelikle…Bakalım önümüzdeki ay kesinleşir sanırım
Ben erkek hissediyordum ama kıza benziyor dedi
Ben hala erkek olacak gibi hissediyorum sebepsiz halbuki hiç ayırt etmiyorum ama bir his yani
Benim de doktorun 11+6 haftalıkken kıza benziyor demişti bende sizin gibi düşünmüştüm, bugün (17+6) doktor kontrolünde bebeğimizin kız olduğunu öğrendik yani doğru tahmin bence gerek kemik yapısından gerek duruşundan bir şekilde anladıklarını düşünüyorum yoksa tahminde bulunmazlar o kadar erkenden
Evet bende böyle düşünüyorum neticede onlar çok görüyorlar Sizin prensesiniz de hayırlı uğurlu olsun inşallah çok sevindim maşallah Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
Çok teşekkür ederim amin inşallah hepimiz bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza alabiliriz
- Haftada erkek olduğunu öğrenmiştim
Sizce cinsiyet belli olurmu 14. Hafta
Şubat 1 de doktora gidicem tekrar heyecanliyim azcik
Bebek kendini gösterirse olabilir
İki gebeliğimde de 13. haftada öğrendim
Bende 14 haftakikta gidecem bende erkek hisediyorum kizlar erkrk bebek bel agrisi mi ceker sol yana mi vurur
Cidden 13. Haftadamı belli oldu nuran hanım ozaman inş bnmki kendini ins her turlu belli edecek 14. Haftadayım
Ayni acilar bende de var bel agrisi ve s . Amma doktor 12. Haftada kiza benzetti. Ben hep erkek hiss ediyordum