13 hafta kanama

Insallah tek duam bebegim o iyi olsun saglikli olsun baska ne istenir ki

2 Beğeni

Amin insallah uzanip duruyorrum hep bi wcye kalkiyorrum bide yemek yemege kalkiyorum o kadar hep yatiyorum hic oturmuyorum bile

Kirmizi orta damlada sildikce selpakla idrar dan sonra geliyor pede hafif hep gelmiyor icerde kanama oldugu icin akmaya devam eder demisti doktor korkma diye uyardi en basta gorunce

Normalde degil de suan asiri strest yapıyorum korkuyorum acikcasi

Amin insallah rabbim kollarimizi bos bırakmasın insallah

1 Beğeni

Bende 15+3 haftalık hamileyim ilk aylarda da kahverengi leke sorunu yaşamıştım bu hafta da yaşıyorum bir hafta rapor verildi ve bugün gecmeyince doktorum Progestana başlattı benim ultrasonda herhangi bir bölge de kanama gozlemlenmedi ancak doktorunuzun dediklerini yapmanız eminim size ve bebeğinize iyi gelecektir Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip ettsin inşallah :palms_up_together:

Bende iki tane yer gosterdi cok kucuk az miktarda kanama var orda dedi oda insallah rabbimin izniyle gecicek ilac iciyorum :pray:

Tabiki geçecek herşeyin başı moral inanın buna hem onlar artık çok küçük değiller bize tutundular Allah’ım izniyle :palms_up_together:

Hayatimda bu kadar bana moral veren kişiler yok hepinizin mesajlari bana o kadar guzel moral oldu ki allah hepimizden razi olsun insallah kalbinizden gecen butun guzellikler sizin olur :pray::smiling_face:

2 Beğeni

Rabbim sizinde gönlünüzden geçen guzelligi size nasip etsin herşey çok güzel olacak buna inanırsanız öyle olur ne diyorlar mutlu anneler mutlu bebekler demek :smiling_face_with_three_hearts:

Hayırlısı olsun inşallah kanamalarınız durur bir an önce siz kendinizi yormayın en iyisi uzanın dinlenin

İnsallah gordukce modum dusuyor allah buyuk

1 Beğeni

Insallah :smiling_face::pray:

1 Beğeni

Yuregini ferah tut güçlü bebisler onlar :kissing_heart:

Arkadaşlar 8 ağustosa doğum için gün aldık dualarınızı eksik etmeyin

1 Beğeni

Doktor kontrolünden sonra yazmayı unutma olur mu inşallah iyi olursunuz :heart::heavy_heart_exclamation:

Sag saglim kucagina almayi rabbim nasip etsin :pray:

1 Beğeni

Yarin gidicem korkuyorum insallah guzel seyler yazarim

1 Beğeni

Güçlü olur insallah hep :face_holding_back_tears:

Gittim bugun bagcilar devlet hastanesine bebek saglikli dedi kanama yok o yerleşme kanamasidir dedi yerlesme kanamasi ne kadar suruyor ki hâlâ geliyor bide diger doktor baska dedi bunlar baska tek beni sevindiren kafamin karisikligina ragmen bebegimin saglikli oldugunu iyi oldugunu ogrenmek oldu :face_with_hand_over_mouth:

1 Beğeni