13 hafta kanama

13 haftalik gebeyim kanamam oldu suan hastanedeyim kalp atisi var normal mi sizce sizler de oldu mu yada neden olur bir dusuk var onceden benimm cok korktum strest yaptim​:disappointed:

Dusuk tehlikesi olabilir cnm cok dikkat et rabbim sifa versin

1 Beğeni

Bahsettiğin dönemde benimde aynı şekilde kanamam olmuştu düşük riski var dendi progestan kullandım 10 gün boyuncada istirahat vermişti doktor çok şükür sağ salim atlattık şuan 36+2 deyiz. Sende çok dikkat et eğil kalk yapma ve mümkünse yemek ve lavabo haricinde ayağa kalkma

2 Beğeni

Protestan veriyorlar ben gebeliklerimin hepsinde yaşadım. Ikisinde durdu çok şükür. Diğer ikisi düşükle sonuçlanmıştı ama düşük başlamıştı gittiğimde o yüzden ilaç kullanamadim. Kalp atışı varsa hiç dert etme ilaçla durdururlar kanamani.

1 Beğeni

Bana da 48 saat yat dedi bacak bacak ustune atip ben tatile geldim kibrisa turkiyenin doktorlarına kurban olsunlar boyle kotu hastane olamaz ilac verdi ona bile güvenmeyip sizlere yazdim korkup

1 Beğeni

Cok sukur suan yok saglikli yatip dinlencem 48 saat tuvalet disinda kalkmicam

2 Beğeni

Cok şükür atjs var bebek iyi dedi 48 saat uzancam kalkmadan tuvalet disinda bacak bacak ustune atarak bide kucuk iki delik gorduk hâlâ biraz kan var icerde dedi o deliklere siyah seylere bisey dedi de unuttum valla bide son olarak nescafe falan ictiniz mi bu durumdayken ne icilmezse iyidir yada suan bu durumdayken

2 Beğeni

Bana öyle yiyecek içecek söylemediler ama sağlıklı beslenmekte fayda var. Nescafe falan birşey yapmaz doktorun önerdiği doza kadar kullanabilirsin. Kafein hamilelikte belli bir miktardan fazla alınırsa öyle kanama falan yapacağını sanmıyorum.

Bende de 11. Haftamda olmuştu duphaston diye bir ilaç kullandım kanamam vardı ve sonra pıhtı gibi gelince direkt acile gittim bu ilacı önerdi kullanınca anında kesti sonra 1 hafta baya dinlendim hatta ilaçlarım bitene kadar şimdi şükür iyiyiz 15. Haftadayım

Şuan yatiyorum kanamam yogun degil minik minik hâlâ geliyor ara ara. Bir kere düşük yaptim o an geliyor aklima her kanamayi gorunce psikolojik olarak iyi degilim suan acikcasi bebegim iyi durumu en son oyle soylediler ama cok cok korkuyorum allah kimseye yasatmasin :face_holding_back_tears:

Yattigim icin hep sıkılıyorum canim da hep biseyler tuketmek istiyor o yuzden sordum iki gundur korkudan ne olur ne olmaz diye icmedim kahve danismak istedim once herkese korktum acikcasi yardimci oldugunuz icin cok teşekkür ederim :white_heart:

1 Beğeni

Önceki 2 gebeliğim düşükle sonlandı bu gebeliğimden 11+5 de kanamam oldu doktor düşük tehlikesi dedi progestan verdi ben hem ilacı kullandım hemde hep yattım hiç kalkmadim doktora randevuma kadar evde sadece kahvaltı hazirliyordum yemek bile yapmıyordum neredeyse sürekli yattım dinlendim şuan gayet saglikliyiz çok şükür sende doktorun verdiği ilacı kullan ve bol bol yat Rabbim şifa versin sağlığınıza kavuşun inşallah

Allah hepimize şifa çocuklarımızıda sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah

Benimde senin gibi ayni hafta kanamam oldu benimde ayni bebek iyidi suan 16 haftadayim stres yapmak daha cok tetikliyo doktorum oyle demisti canini sıkma suan biz gayet iyiyiz insallah sende iyi olursun dinlen ve ilaclarini kullan insallah gecicek

Bende 12 haftalıkken ayağa kalktığımda birden kanamam geldi acile gittim bebeğin kalp atışı hareketi vardı progesteron hap verdiler düzenli kullandım 14 haftaliga kadar da lekelenmem oluyor du ama sürekli uzan bir bardak ta olsa kaldırma ayaklarını sürekli yukarıya doğru kaldır stres ve üzüntüden uzak dur çünkü çok etkiliyor bana verilen ilaçları bıraktım Demir ilaçları çünkü fark ettim aç karinla kullanıyordum sürekli lekelenmem devam ediyor du bıraktım çok şükür durdu Rabbim inşallah sağ Salim bebeğimizi kucaklarimiza almayı nasip etsin inşallah :palms_up_together:

Doktorum bana bunu söylemişti her kanama düşükle sonuclanmaz örneğin benim ilk gebeliğim ara ara lekelenme oluyor du doktorun söylediği rahimin küçük büyüyor genişliyor bebek yerini yapiyor sizde korkmayın inşallah iyi olur

Bi özele görün derim başta bana da düşük olabilir dediler . 2 defa kanamam oldu benim bu hamilelik boyunca özeldeki doktorlar ilgilendi bu şekilde ilaç ile düzene girdi sıkıntılı zamanlarım Allah şifa versin inşallah artış gösterirse muhakkak acil bi doktor görün

Amin insallah bende yatip progestan iciyorum normalde asla ilac icmem sevmem soz konusu insanin cocugu olunca herseyi yaparmis erken kalkip ilaclarimi icip duzenli yemek yemeye basladim mide bulantisi icin hap verdiklerin de bile maf olmustum kusmaktan tuvaletten cikamamaktan ona ragmen icmemistim simdi bu ilaci 50 tane pes pese ic deselrr bebegim icin içerim allah sinamasin insallah

1 Beğeni

Kanama dediğiniz nasıl bir kanama acaba renk olarak ve miktar olarak

Burda gittigim ozel cok cok kotu türkiyeye donucem yarin gece cuma gunu randevu aldim hemen gidip kontrol olucam bende bebek cok iyi cok sukur kanama var ama yogun degil bendeki oda normal demisti icerdeki kani akıtıcak demisti de bilemiyorum vallahi

2 Beğeni