Merhaba hanımlar doktorumuz 12. haftada bebeğiniz erkeğe benziyor dedi ileriki zamanlarda bu değişebilir mi bu durumla karşılaşan ya da çevresinde olan var mı
Benim kş 2 hafta bir değişiyor bi kız diyorlar bi erkek en son gittiğimiz de 19 haftalığız bu arada kıza benziyo dedi hiç belli olmaz bi bakmışsınız kız derler
- Haftada erkek denmişti 18 de kız dediler hala kız deniyor bakalım doğunca görcez

Benim 12. haftada yüzde 70-80 erkek demişlerdi 18de kesin erkek dediler ama değişen çok duydum olabilir yani canım
Bana 12de net bir şekilde erkek dedi 16da yine erkek olduğunu söyledi değişmedi benimki açıkça gösterdi zaten cinsiyetini ![]()
evet 12 de kemik yapısına göre sadece tahmin yapiliyor 16 da netlesir banada 12 de kiza benzettim dedi ama 16 da erkek olduğunu ogrendikt
Bende dün gittim 12+6 dedi zorla sordum bacak arasına da baktı çıkıntı yok gibiydi kıza benziyor dedi ama 10 gün sonraya randevu verdi daha erken dedi benim de bir kızım var erkek istiyorduk Allah biliyor ama sağlıklı gelsin inşallah şimdi bende merak ediyorum
Merhaba benimde 11 haftada erkek olduğu söylendi ultrasyonds net şekilde görüldü
Özelde mi söylediler devlette mi ? Ultrason cihazıyla mı alakalı diye merak ettim
Özel e gidiyorum canım
Ahahha bu daha olay gerçekten :)) devlet mi özel mi acaba
Erkek olunca net oluyor sanırım onu anladım
Bana da aynı şekilde 12.haftada erkek gibi dedi. Ve erkek bebeğim. 20.haftadayız.
Maalesef devlet ![]()
Bana 12.haftamda kız dedi ve kziim oldu